Σειρά κλάσης 4Α: εξαιρετική επίδοση

Η Hoover παρουσιάζει μια νέα σειρά από τροχήλατες ηλεκτρικές σκούπες που έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού σε όλα τα είδη επιφανειών.  Είναι μια από τις πιο αθόρυβες σειρές που κυκλοφορούν στην αγορά, χάρη στο σύστημα Intense Silent Power. 

Έως και 50% μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση σε σύγκριση με τα μοντέλα μεγάλης ισχύος. *

*Μόνο σε ορισμένα μοντέλα 

Μέγιστη απόδοση καθαρισμού σε όλες τις επιφάνειες - απόδοση απορρόφησης μεγαλύτερη από 111% σε σκληρές επιφάνειες και πάνω.

από 91% στα χαλιά.

Ιδανική για όσους υποφέρουν από αλλεργίες.  Ο αέρας που επανεκπέμπεται στο περιβάλλον είναι πάντα καθαρός χάρη στην απόδοση φιλτραρίσματος που φτάνει το 99,98%. 

Εξαιρετικά αθόρυβη

Η διαφορά ανάμεσα σε ένα ανεκτό και σε ένα εκνευριστικό επιπέδου θορύβου είναι μόνο μερικά ντεσιμπέλ.  Το σύστημα Intense Silent Power που αναπτύχθηκε από τη Hoover διασφαλίζει μείωση θορύβου και άνεση κατά το καθάρισμα.  Ο τέλειος συνδυασμός βελτιστοποιημένων ρευμάτων αέρα, καινοτόμων υλικών και νέων πρόσθετων εξαρτημάτων εξασφαλίζει επίπεδα θορύβου τόσο χαμηλά όσο 64 dBA *.

 

115 dBA

 

85 dBA

 

65 dBA

 

64 dBA

Τροχήλατες ηλεκτρικές σκούπες με σακούλα

Athos

Η σκούπα Athos είναι ο τέλειος συνδυασμός αισθητικής και λειτουργικότητας.  Η σακούλα συλλογής σκόνης χωρητικότητας 5 λίτρων και το εύρος δράσης 11 μέτρων σας επιτρέπουν να καθαρίσετε ολόκληρο το σπίτι χωρίς να χρειαστεί να σταματήσετε.  Είναι εξαιρετικά εύκολο να την αποθηκεύσετε χάρη στη τεχνολογία Nano Pack™.  Οι 4 περιστρεφόμενοι τροχοί εξασφαλίζουν μέγιστη ευελιξία και τα πρόσθετα εξαρτήματα αποθηκεύονται στο εσωτερικό της, επιτρέποντάς σας να τα έχετε πάντα εύκαιρα. Είναι εξοπλισμένη με τη βούρτσα καθαρισμού χαλιών Carpet Optimax, σχεδιασμένη για βαθύ καθαρισμό των χαλιών.

Telios Plus

Η σκούπα Telios Plus είναι ιδανική για όλους τους τύπους καθαρισμού χάρη στο πρακτικό σχεδιασμό της και την εξαιρετική επίδοσή της. Επιπλέον, τα πρόσθετα εξαρτήματα αποθηκεύονται στο εσωτερικό της για να τα έχετε πάντα εύκαιρα.  Είναι εξοπλισμένη με τη βούρτσα καθαρισμού χαλιών Carpet Optimax, σχεδιασμένη για βαθύ καθαρισμό των χαλιών.

Τροχήλατες ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα

Xarion Pro

Η σκούπα Xarion Pro, χάρη στο αποκλειστικό πολυκυκλωνικό σύστημα  Hoover Airvolution™ , σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε το καθημερινό καθάρισμα πιο γρήγορα. Το ειδικό σύστημα διαχωρισμού εμποδίζει το φίλτρο να βουλώσει, αποτρέποντας έτσι τη χαμηλότερη απόδοση και εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε πάντα γρήγορο και ολοκληρωμένο καθαρισμό. Είναι εξοπλισμένη με τη βούρτσα καθαρισμού χαλιών Carpet Optimax, σχεδιασμένη για βαθύ καθαρισμό των χαλιών.

Reactiv

Η σκούπα Reactiv εξασφαλίζει κορυφαία επίδοση, χάρη στην κυκλωνική τεχνολογία που δεν απαιτεί χρήση σακούλας.  Έχει μελετηθεί ώστε να παρέχει υψηλή απόδοση στον διαχωρισμό της σκόνης από τον αέρα, διασφαλίζοντας υψηλή δύναμη απορρόφησης και χαμηλό κόστος συντήρησης φίλτρου. Το μοντέλο Reactiv σας επιτρέπει να καθαρίζετε όλες τις επιφάνειες, ακόμα και τις πιο ευαίσθητες, χάρη στο βουρτσάκι που είναι ενσωματωμένο στο πέλμα.  Παρέχεται επίσης η βούρτσα καθαρισμού χαλιών Carpet Optimax, σχεδιασμένη για βαθύ καθαρισμό των χαλιών.