Η HOOVER ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ATHEN EVO

Η νέα ηλεκτρική πολυσκούπα χωρίς σακούλα και χωρίς καλώδιο, με ισχύ έως και 32.4V, εξαιρετικά ευέλικτη και με κορυφαία επίδοση.  Η διάρκεια λειτουργίας της στα 120 λεπτά σας επιτρέπει να καθαρίσετε ολόκληρο το σπίτι χωρίς επαναφόρτιση.  Η σειρά περιλαμβάνει μοντέλα με μπαταρίες λιθίου οι οποίες εξασφαλίζουν υψηλή επίδοση καθαριότητας, μακρά διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μειωμένο χρόνο φόρτισης.   Ανακαλύψτε την ελευθερία που σας παρέχει το καθάρισμα χωρίς καλώδια. 

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ

Εξαιρετική επίδοση καθαρισμού.

Η σκούπα Athen Evo εγγυάται κορυφαίο καθαρισμό που μπορεί να συγκριθεί με την επίδοση μιας ηλεκτρικής σκούπας με καλώδιο και ισχύ 2500W . Απομακρύνει περισσότερο από το 100% της σκόνης από τα σκληρά πατώματα. 

Autonomia fino a 120 minuti

Εξαιρετική διάρκεια λειτουργίας 

Μπορείτε να καθαρίσετε το σπίτι σας με μία μόνο επαναφόρτιση- Η διάρκεια λειτουργίας της Athen Evo φτάνει τα 120 λεπτά.

Μέγιστη Ευελιξία

Το καινοτόμο σύστημα EASY DRIVING σας επιτρέπει να καθαρίσετε εύκολα το χώρο γύρω από τα έπιπλά σας.  Η ειδική κλίση 180 ° του πέλματος σας βοηθά να φτάσετε ακόμη και τις πιο δύσκολες περιοχές με μια απλή περιστροφή του καρπού σας - χωρίς καμία προσπάθεια. 

Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες

Η μηχανοκίνητη βούρτσα turbo καθιστά την Athen Evo ιδανική για τον καθαρισμό όλων των επιφανειών, ακόμα και των πιο ευαίσθητων (όπως το παρκέ). 

Εύκολη στη χρήση

Η σκούπα Athen Evo σχεδιάστηκε για να σας παρέχει κορυφαία άνεση και τη μέγιστη ευκολία στη χρήση. 

Το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας είναι πάντα υπό έλεγχο

Η μοναδική και πρακτική οθόνη LED σας βοηθά να ελέγχετε το επίπεδο φόρτισης μπαταρίας της συσκευής οποιαδήποτε στιγμή.  Η οθόνη σας επιτρέπει επίσης να ελέγχετε την πρόοδο φόρτισης της μπαταρίας.  Μια φωτεινή ένδειξη θα σας ενημερώσει όταν η συσκευή Athen Evo είναι έτοιμη για χρήση. 

Εύκολος καθαρισμός συσκευής 

Ο καθαρισμός της μηχανοκίνητης βούρτσας turbo είναι εύκολος και γρήγορος χάρη στο ειδικό σύστημα αποδέσμευσης.  Με δύο απλές κινήσεις μπορείτε να αποδεσμεύσετε τη βούρτσα και να μειώσετε την επαφή σας με τη σκόνη.  Εύκολα και υγιεινά. 

Γρήγορο και εύκολο άδειασμα κάδου

Η σκούπα Athen Evo διαθέτει έναν μεγάλο κάδο συλλογής σκόνης ο οποίος αφαιρείται και αδειάζει εύκολα, αποτρέποντας οποιαδήποτε επαφή με τη σκόνη.  Επίσης, διαθέτει και πλενόμενο φίλτρο HEPA.  Το φίλτρο μπορεί να παγιδεύει ακόμα και τα πιο λεπτά σωματίδια σκόνης, διασφαλίζοντας βέλτιστο φιλτράρισμα και επανεκπέμποντας καθαρό αέρα στο περιβάλλον. 

Κάθετη θέση στάθμευσης

Η σκούπα Athen Evo είναι εύκολο να αποθηκευτεί, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη χρήση της, χάρη στη βολική κάθετη θέση στάθμευσης. 

Ελαφριά και πρακτική

Η σκούπα Athen Evo είναι γρήγορη και εύκολη στη χρήση, ιδανική για να καθαρίζετε ακόμα και τις πιο μεγάλες επιφάνειες χωρίς να καταβάλλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. 

Επίδοση και αισθητική

Design ultra slim

Εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση

Η ειδική, εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση του πέλματος σας επιτρέπει να φτάσετε παντού, ακόμα και στο πίσω μέρος του κρεβατιού και κάτω από τα έπιπλα.

Μέγιστη πρόσφυση όταν είναι σε χρήση

Η δομή των τροχών και η ειδική επένδυση στην επιφάνειά τους εξασφαλίζει μέγιστη πρόσφυση στο πάτωμα.

Αυξημένη ορατότητα κατά τον καθαρισμό

Η κεφαλή του πέλματος διαθέτει φώτα LED για να αυξάνει την ορατότητα ακόμα και στις πιο σκοτεινές γωνίες (όπως κάτω από τα κρεβάτια και από άλλα έπιπλα).

Δύο βαθμίδες ισχύος

Μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο επίπεδο ισχύος για τον τύπο του καθαρισμού που θέλετε να πραγματοποιήσετε. 

Λειτουργία Turbo 

Σε περιπτώσεις δύσκολου καθαρισμού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Turbo.  Η μέγιστη βαθμίδα ισχύος σας επιτρέπει να καθαρίσετε αποτελεσματικά ακόμα και τους πιο ανθεκτικούς ρύπους.