H-FREE 700
POWERFUL CARE

Εργονομική, πολυλειτουργική και υψηλής τεχνολογίας: ανακαλύψτε την εξαιρετική απόδοση του νέου stick H-FREE 700.

CLEAN THE WAY YOU LIVE

H-FREE 700
POWERFUL CARE

Εργονομική, πολυλειτουργική και υψηλής τεχνολογίας: ανακαλύψτε την εξαιρετική απόδοση του νέου stick H-FREE 700.

CLEAN THE WAY YOU LIVE

H-FREE 700
POWERFUL CARE

Εργονομική, πολυλειτουργική και υψηλής τεχνολογίας: ανακαλύψτε την εξαιρετική απόδοση του νέου stick H-FREE 700.

CLEAN THE WAY YOU LIVE

H-FREE 700
POWERFUL CARE

Εργονομική, πολυλειτουργική και υψηλής τεχνολογίας: ανακαλύψτε την εξαιρετική απόδοση του νέου stick H-FREE 700.

CLEAN THE WAY YOU LIVE

 

H-FREE 700: Η ΙΣΧΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

Το ασύρματο stick της σειράς H-FREE 700 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία καθαρισμού και να επιτύχει ένα νέο επίπεδο απόδοσης. Η H-FREE 700 ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας με μια σειρά από βούρτσες και αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί με βάση τον τρόπο ζωής σας.

 

Η H-FREE 700 είναι ισχυρή σε όλα τα είδη δαπέδων

Η H-FREE 700 προσφέρει εξαιρετική απόδοση καθαρισμού σε σκληρά δάπεδα και χαλιά όλων των ειδών με την τεχνολογία HSpin-Core, ένα καινοτόμο σύστημα διαχωρισμού των μεγαλύτερων σωματιδίων από τα μικρότερα, βελτιώνοντας την απόδοση και μειώνοντας το χρόνο που αφιερώνετε στη συντήρηση του φίλτρου. Η ροή αέρα υψηλής ταχύτητας και ένας ισχυρός κινητήρας επιτρέπουν στην H-FREE 700 να συλλέγει πολύ πιο αποτελεσματικά τη σκόνη. Επιπλέον, η βούρτσα έχει επανασχεδιαστεί για να συλλέγει 25%* περισσότερη βρωμιά.
*σε σύγκριση με το μοντέλο Rhapsody RA22ALG 011: τα αποτελέσματα βασίζονται σε εσωτερικές δοκιμές.

 

Η H-FREE 700 διαρκεί περισσότερο

Η H-FREE 700 κάνει τον καθαρισμό ολόκληρου του σπιτιού γρήγορο, εύκολο και χωρίς καλώδια! Η μπαταρία λιθίου υψηλής απόδοσης 22 V διαθέτει επιπλέον 25%* περισσότερη χωρητικότητα, εξασφαλίζοντας διάρκεια λειτουργίας έως και 35 λεπτά. Μπορείτε να ελέγξετε τη στάθμη της μπαταρίας και την κατάσταση επαναφόρτισης ανά πάσα στιγμή στην LED οθόνη. Η μπαταρία φορτίζεται σε 5 ώρες, είτε στο σώμα της σκούπας είτε την βγάζετε και την συνδέετε σε πρίζα.
*σε σύγκριση με το μοντέλο Rhapsody RA22ALG 011: τα αποτελέσματα βασίζονται σε εσωτερικές δοκιμές.

H-FREE 700: ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Ευέλικτη σε όλα τα είδη δαπέδων, σε όλους τους χώρους, με όλα τα αξεσουάρ της. Ανακαλύψτε όλα τα οφέλη της H-FREE 700.

Η H-FREE 700 φροντίζει όλα τα δάπεδα

H H-FREE 700 έχει σχεδιαστεί για να είναι πολύ ευέλικτη με το που ακουμπά στο πάτωμα. Δύο διαφορετικοί κύλινδροι φροντίζουν με μεγάλη προσοχή όλες τις επιφάνειες, απορροφώντας υπολείμματα σωματιδίων και σκόνης. Το πέλμα “Deep Care” είναι η τέλεια λύση για σκληρά δάπεδα και ευαίσθητες επιφάνειες όπως παρκέ, ενώ το “Intense Floor” επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο στα σκληρά δάπεδα όσο και στα χαλιά.

 

Η H-FREE 700 ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας

Τα παιδιά αφήνουν ψίχουλα από το υπνοδωμάτιο έως το σαλόνι; Οι τετράποδοι φίλοι αφήνουν τρίχωμα παντού; Κανένα πρόβλημα! Η αφαιρούμενη φορητή ηλεκτρική σκούπα και τα πολλά παρεχόμενα εξαρτήματα καθιστούν το H-FREE 700 τον τέλειο σύμμαχο για όλες τις απαιτήσεις σας, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλα τα είδη δαπέδων, ακόμα και σε ψηλά σημεία, όπως στην κορυφή ψηλών ντουλαπιών, ακόμη και στο ταβάνι! Η H-FREE 700 μπορεί να φτάσει παντού, ακόμα και στις πιο στενές γωνίες του σπιτιού και του αυτοκινήτου. Όποιος και αν είναι ο τρόπος ζωής σας, καμία πρόκληση δεν είναι αρκετή για την H-FREE 700!

 

Πολλά εξαρτήματα, όλα ειδικά σχεδιασμένα και έτοιμα για χρήση

Το H-FREE 700 έρχεται με ένα ευρύ φάσμα εξαρτημάτων για χρήση σε όλα τα είδη επιφανειών. Ένα προσαρμοσμένο σύστημα καθιστά ευκολότερη την αλλαγή από το ένα εξάρτημα σε άλλο. Ρίξτε μια ματιά σε όλα τα εξαρτήματα και δείτε πώς μπορείτε να τα προσαρμόσετε στις καθημερινές σας ανάγκες.

ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Svuotamento rapido e igienico

Γρήγορο και υγιεινό άδειασμα

Η τεχνολογία HSpin-Core με τον δικό της κινητήρα διαχωρίζει τη βρωμιά με πρόσθετη ροή αέρα, οδηγώντας τη σκόνη, τα υπολείμματα και τις τρίχες στον πυθμένα του δοχείου. Αυτό καθιστά εύκολο το άδειασμα χωρίς να έρχεστε επαφή με τη σκόνη.

Aria riemessa più pulita

Ο αέρας που επιστρέφει στην ατμόσφαιρα είναι πιο καθαρός

Το εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα διαχωρισμού σκόνης και φιλτραρίσματος της H-FREE 700 εξασφαλίζει ότι ο αέρας που απελευθερώνεται ξανά στο δωμάτιο είναι απόλυτα καθαρός. Επίσης, το επιπλέον φίλτρο στην εκροή μπορεί να αφαιρεθεί και να πλυθεί ανά πάσα στιγμή.

5 volte più silenzioso

5 φορές πιο χαμηλή στάθμη θορύβου*

Η H-FREE 700 είναι πιο ήσυχη από ποτέ: δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το “Silent Mode” για να καθαρίσετε το σπίτι σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας χωρίς να ενοχλείτε την οικογένειά σας ή τους γείτονες. Απλά κάντε κλικ στο κουμπί που εμφανίζεται στην οθόνη για να ενεργοποιήσετε την Αθόρυβη λειτουργία.

*Η αθόρυβη λειτουργία μειώνει το επίπεδο θορύβου περισσότερο από 6 ντεσιμπέλ.

Una spazzola facile da pulire

Εύκολος καθαρισμός βούρτσας

Το πρακτικό σύστημα απελευθέρωσης βούρτσας κάνει τον καθάρισμό της εύκολο και υγιεινό, ελαχιστοποιώντας την επαφή με τη σκόνη.

Manovrabile

Ευελιξία

H H-FREE 700 κινείται γύρω από τα έπιπλα και όλα τα εμπόδια με το καινοτόμο σύστημα Easy Driving. Η ειδική κλίση 180° σας βοηθά να φτάσετε ακόμα και στα πιο στενά σημεία με μια απλή κίνηση του καρπού.

Grande visibilità

Απεριόριστη ορατότητα

Το κυρίως πέλμα της H-FREE 700 έχει μετωπικά φώτα LED για βελτιωμένη ορατότητα σε σκοτεινές γωνίες ή κάτω από έπιπλα.

Tutto sotto controllo

Εύκολος χειρισμός

Προσαρμόστε εύκολα και γρήγορα την H-FREE 700 στις ανάγκες σας, χρησιμοποιώντας τον εύχρηστο πίνακα χειρισμού στο μπροστινό μέρος της συσκευής.

Aspirazione continua

Συνεχής αναρρόφηση

Ανακαλύψτε τη λειτουργία συνεχούς αναρρόφησης: απλά ασφαλίστε το μοχλό στη θέση ενεργοποίησης της συνεχούς λειτουργίας και καθαρίστε εύκολα με ένα μόνο άγγιγμα, χωρίς να χρειαστεί να πιέζετε συνεχώς το πλήκτρο “on-off”.