H-PURIFIER Μοντέλα

H-PURIFIER ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΑ

Breathe, sleep and live better

Ανακαλύψτε τους Hoover H-PURIFIER: τη νέα έξυπνη λύση για ένα πιο υγιές και ασφαλές περιβάλλον στο σπίτι.

H-PURIFIER ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΑ

Breathe, sleep and live better

Ανακαλύψτε τους Hoover H-PURIFIER: τη νέα έξυπνη λύση για ένα πιο υγιές και ασφαλές περιβάλλον στο σπίτι.

H-PURIFIER ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΑ

Breathe, sleep and live better

Ανακαλύψτε τους Hoover H-PURIFIER: τη νέα έξυπνη λύση για ένα πιο υγιές και ασφαλές περιβάλλον στο σπίτι.

H-PURIFIER ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΑ

Breathe, sleep and live better

H-PURIFIER ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΑ

Breathe, sleep and live better

Πάνω από το 70% των Ευρωπαίων ζουν σε αστικές περιοχές, όπου ο αέρας είναι όλο και περισσότερο μολυσμένος, τόσο έξω όσο και μέσα στα σπίτια τους. Ένας από τους λόγους είναι η υψηλότερη παρουσία επιπέδων PM. Ταυτόχρονα, οι αλλεργίες αυξάνονται, με αναμενόμενο το 50% των ατόμων στην Ευρώπη έως το 2025 να είναι αλλεργικοί, με την ταυτόχρονη αύξηση της διάρκειας παρουσίας της γύρης που προκαλείται από την υπερθέρμανση του πλανήτη*. Η επιδείνωση της ποιότητας του αέρα είναι επιβλαβής τόσο για το περιβάλλον όσο και για την υγεία μας, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να βελτιωθεί η ποιότητα του οικιακού αέρα, ειδικά για παιδιά και άτομα που πάσχουν από αναπνευστικές ασθένειες και ευαισθησίες.

Οι νέοι H-PURIFIER είναι η τέλεια λύση για ένα πιο υγιές και ασφαλές περιβάλλον μέσα στο σπίτι.

* Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Αλλεργίας και Κλινικής Ανοσολογίας (EAACI).

Πληροφορίες για τους H-PURIFIER

ανακάλυψε περισσότερα

Ποιοτητα αερα σπιτιου

Τρίχες κατοικίδιων ζώων, σκόνη, αλλεργιογόνα γύρη, εξαιρετικά λεπτά σωματίδια, βακτήρια, αέρια (VOC), φορμαλδεΰδη, απορρυπαντικά, αποσμητικά και αναθυμιάσεις μαγειρέματος: από ότι φαίνεται, η ποιότητα του αέρα στο σπίτι μας θα μπορούσε να είναι από 2 έως 5 φορές πιο μολυσμένη από την ατμόσφαιρα έξω **.

** Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΕΡΑ ΣΠΙΤΙΟΥ

Κυρια ρυπογονα

Εξαιρετικά λεπτά σωματίδια - δεν είναι ορατά στο ανθρώπινο μάτι - όπως αέρια PM 10, PM 2.5 και VOC Αέρια (πτητικές οργανικές ενώσεις, όπως φορμαλδεΰδη ή άλλα αέρια που συνήθως προέρχονται από απορρυπαντικά, κόλλες, διαλύτες, καλλυντικά, ηλεκτρονικό εξοπλισμό και ακόμη και από έπιπλα) είναι δυνητικά επιβλαβείς για την υγεία μας σε περίπτωση παρατεταμένης έκθεσης.

ΚΥΡΙΑ ΡΥΠΟΓΟΝΑ

Έξυπνος καθαρισμός αέρα

Ανακαλύψτε την έξυπνη λύση καθαρισμού αέρα για να αποκτήσετε ένα πιο υγιές και ασφαλές περιβάλλον στο σπίτι σε μόλις 3 βήματα.

 

 

1.ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Ένα Σύστημα Πολλαπλών Αισθητήρων ελέγχει την ποιότητα του αέρα εσωτερικού χώρου σε πραγματικό χρόνο, παρακολουθώντας ρύπους (PM 10 και PM 2,5), αέρια (VOC), θερμοκρασία, υγρασία και μονοξείδιο του άνθρακα.

 

2.ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ

Το H-TRIFILTER είναι το φίλτρο τριπλής φάσης προστασίας που εγγυάται την αφαίρεση σωματιδίων 99,97% με μέγεθος έως 0,3 μm.

 

3.ΔΙΑΔΟΣΗ

Χάρη στον ειδικό κυλινδρικό σχεδιασμό πετυχαίνεται ροή αέρα 360 °, ο καθαρός αέρας φιλτράρεται και απλώνεται προς κάθε κατεύθυνση, εξασφαλίζοντας άριστα επίπεδα καθαρισμού σε κάθε σημείο του δωματίου.

 

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ*

Οι καθαριστές αέρα Hoover H-PURIFIER βοηθούν να διατηρείτε στο σπίτι σας ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Βοηθούν επίσης στη μείωση των αερομεταφερόμενων και εξαιρετικά λεπτών σωματιδίων όπως ρύπων και αλλεργιογόνων, ιδίως γύρης για πάσχοντες από αλλεργίες. Συνιστάται από το British Allergy Foundation.

* Οι Καθαριστές Αέρος είναι αποτελεσματικοί στη μείωση μικρών σωματιδίων που μπορεί να περιλαμβάνουν αλλεργιογόνα, βακτήρια και ιούς.

Λειτουργία αλλεργίας σε γύρη

Ο καθαρισμός του αέρα σημαίνει εξασφάλιση καλύτερου αέρα στην αναπνοή, αλλά και εξουδετέρωση πολλών αλλεργιογόνων που μπορεί να επηρεάσουν την καθημερινή σας ζωή, επιτρέποντας σε όλη την οικογένεια να απολαύσει το σπίτι με τον ασφαλέστερο και πιο άνετο τρόπο. Η εφαρμογή hOn μπορεί να παρακολουθεί την παρουσία σωματιδίων στην εξωτερική ατμόσφαιρα και να ενημερώνει για την παρουσία τους την συσκευή. Το φίλτρο Hoover HEPA κάνει ακόμα περισσότερα: έχει τη μοναδική δύναμη να αδρανοποιεί τη γύρη και τα σωματίδια. Ο καθένας είναι μοναδικός και διαφορετικός. Για αυτό ο H-PURIFIER επιτρέπει σε εσάς και την οικογένειά σας να διαχειρίζεστε και να εξατομικεύετε τις ρυθμίσεις σωματιδίων μέσω της εφαρμογής hOn, προκειμένου να λάβετε μια προσαρμοσμένη λύση στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Επιπλέον, ο H-PURIFIER σας προειδοποιεί όταν το εξωτερικό επίπεδο σωματιδίων γύρης είναι υψηλό (με βάση τις προσωπικές σας ρυθμίσεις γύρης) και λειτουργεί αυτόματα προκειμένου να την ελαχιστοποιήσει και να αποφευχθούν αλλεργικά συμπτώματα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΓΥΡΗ, POLLEN ALLERGY MODE
Ανακαλύψτε Περισσότερα

Διαχυτης– DIFFUSSER*

Ο H-PURIFIER κάνει κάτι περισσότερο από απλό καθαρισμό. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε στον αέρα ευχάριστα αρώματα ή προβιοτικά που βοηθούν στην εξυγίανση των επιφανειών για να απαλάξουν εντελώς το σπιτι σας από βακτήρια.
Οι H-PURIFIER 500 και 700 είναι εξοπλισμένοι με Diffuser για την εξάπλωση των H-BIOTICS ή των H-ESSENCE στον αέρα, επιτρέποντας σε εσάς και την οικογένειά σας να απολαύσετε διαφορετικά αρώματα και οφέλη.

* Διαθεσιμότητα λειτουργίας ανάλογα με το μοντέλο.

ΔΙΑΧΥΤΗΣ
 

H-BIOTICS

Το H-BIOTICS είναι ένα φυσικό μείγμα από προβιοτικά που μπορεί να εξαπλωθεί στον αέρα για να φθάσει σε αντικείμενα και επιφάνειες - μέσω του ειδικού και αποκλειστικού κύκλου χρήσης του - εμποδίζοντας τον πολλαπλασιασμό επιβλαβών μικροοργανισμών όπως τα μικρόβια και τα βακτήρια.

Δείτε το βίντεο
 

H-ESSENCE

Το H-ESSENCE είναι η συλλογή αιθέριων ελαίων, που δημιουργήθηκε από την Hoover για το H-PURIFIER. Μια ολόκληρη σειρά από υπέροχα αρώματα (HYPOALLERGENIC ή 100% NATURAL), για να σας αφήσουν να απολαύσετε τον αέρα του σπιτιού σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε μια απαλή ή μεσαία απελευθέρωση αρωματικών H-ESSENCE, για διακριτική ή έντονη μυρωδιά, ή να την προσαρμόσετε μέσω της εφαρμογής hOn.

Δείτε το βίντεο

Υγραντήρας*

Μαζί με τον καθαρισμό του αέρα, η διατήρηση σωστής ισορροπίας υγρασίας κάνει το σπίτι σας πιο άνετο για εσάς και τα παιδιά σας.

Χάρη στο Σύστημα Πολλαπλών Αισθητήρων και στην εφαρμογή hOn, το H-PURIFIER 700 παρακολουθεί το επίπεδο υγρασίας, για να σας δώσει το τέλειο περιβάλλον διαβίωσης στο σπίτι σας.

Το πλεονέκτημα αυτής της δυνατότητας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από αλλεργικά άτομα, παιδιά και ηλικιωμένους, καθώς ο ξηρός αέρας ευνοεί τις αλλεργικές επιδράσεις και συμπτώματα.

Αυξάνοντας το επίπεδο υγρασίας, ο υγραντήρας βελτιώνει την ποιότητα του αέρα. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις 3 προεπιλεγμένες ρυθμίσεις (40%, 55% και 70%) ή να εξατομικεύσετε τις ρυθμίσεις υγρασίας μέσω της εφαρμογής hOn.

* Διαθεσιμότητα λειτουργίας ανάλογα με το μοντέλο.

Σύνδεσε τον H-PURIFIER σου στην εφαρμογή hOn

Συνδέστε τον H-PURIFIER στην εφαρμογή hOn και αποκτήστε πρόσβαση σε έναν κόσμο λειτουργιών που θα βελτιώσουν την εμπειρία εξυγείανσης του σπιτιού σας.

Η εφαρμογή hOn επιτρέπει τη συλλογή δεδομένων εσωτερικού και εξωτερικού αέρα. Παρέχει πληροφορίες παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την εσωτερική και εξωτερική ρύπανση, την υγρασία και τη θερμοκρασία για να διασφαλίζει πάντα την καλύτερη ποιότητα αέρα.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε μία προσαρμοσμένη ρύθμιση προγραμμάτων και λειτουργιών και να ελέγξετε την κατάσταση της ποιότητας του αέρα μέσω της εφαρμογής hOn. Σε περίπτωση ανίχνευσης Μονοξειδίου του Άνθρακα, η εφαρμογή θα στείλει ένα μήνυμα στο τηλέφωνό σας.

Ανακαλύψτε τα μοντέλα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ
3 Προϊόντα
Close Details
 • Ονομασία προϊόντος / Εμπορικός κωδικός
 • Ικανότητα Καθαρισμού Αέρα CADR - (m3 / h):
 • Χρώμα
 • Διαχύτης αρώματος
 • Υγραντήρας
 • Οθόνη Ποιότητας αέρα σε Πραγματικό Χρόνο
 • Κατάλληλο για χώρους έως
 • Wi-Fi
H-PURIFIER 300
HHP30C011
 • HHP30C011
 • 290
 • Λευκό
 • Όχι
 • Όχι
 • Όχι
 • 100
 • Ναι
H-PURIFIER 500
HHP50CA011
 • HHP50CA011
 • 330
 • Λευκό
 • Nαί
 • Όχι
 • Nαί
 • 110
 • Ναι
H-PURIFIER 700
HHP70CAH011
 • HHP70CAH011
 • 330
 • Λευκό
 • Nαί
 • Nαί
 • Nαί
 • 110
 • Ναι