Συνδεσε τον H-PURIFIER σου στην εφαρμογη hOn

Συνδέστε τον H-PURIFIER στην εφαρμογή hOn και αποκτήστε πρόσβαση σε έναν κόσμο λειτουργιών που θα βελτιώσουν την εμπειρία εξυγείανσης του σπιτιού σας.

 

ΕΛΕΓΧΟΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Θα ελέγχετε εξ αποστάσεως όλες τις κύριες λειτουργίες καθαρισμού, καθώς επίσης θα ορίζετε τον προτιμώμενο κύκλο για τον Diffuser και τον Υγραντήρα. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση και τη συντήρηση της συσκευής, να βρείτε το εγχειρίδιο οδηγιών και να διαβάσετε συμβουλές για το μοντέλο σας, αλλά επίσης να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά βίντεο και να ορίσετε συγκεκριμένα προγράμματα και ειδοποιήσεις. Μέσω της εφαρμογής hOn, μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε να διαχειρίζεστε τον H-PURIFIER μέσω του Amazon Alexa ή του Google Home.

Η παρακολούθηση CO είναι πάντα ενεργοποιημένη και ο H-PURIFIER σας ειδοποιεί με ακουστική ειδοποίηση και μέσω της εφαρμογής hOn, σε περίπτωση ανίχνευσης μονοξειδίου του άνθρακα.

 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Χάρη στη σύνδεση Wi-Fi, ο H-PURIFIER ελέγχει το εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον. Σας δίνει σύγκριση σε πραγματικό χρόνο και λειτουργεί αυτόματα για την εξισορρόπηση του αέρα του σπιτιού σας. Τα διαθέσιμα δεδομένα στην εφαρμογή hOn λαμβάνουν υπόψη τα σωματίδια: PM2.5, PM10 και VOC. Τα στατιστικά και τα γραφήματα μπορούν να ελεγχθούν μέσω της εφαρμογής hOn για να λαμβάνετε και προσωπικές συμβουλές και να κατανοήσετε πώς να βελτιώσετε τον αέρα μέσα στο σπίτι

Χάρη στην εφαρμογή hOn, ο χρήστης μπορεί να ελέγξει το AQI (Air Quality Index) για να λαμβάνει καθημερινές προβλέψεις και να συμβουλεύεται ιστορικά δεδομένα. Οι πληροφορίες για την ποιότητα του εξωτερικού αέρα συλλέγονται τόσο από στατιστικά στοιχεία όσο και από πρόβλεψη 3 ημερών.

 

ΑΛΕΡΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΧΡΗΣΤΗ

Αμέσως μετά την σύνδεση, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε το δικό σας αλλεργικό προφίλ επιλέγοντας ανάμεσα στις πιο συχνές ουσίες στις οποίες είστε αλλεργικοί όπως για παράδειγμα αγριόχορτα, αμβροσία, σημύδα και ελιά. Αυτή η δυνατότητα διασφαλίζει υψηλή προστασία ευαίσθητων χρηστών για τη βελτίωση των επιδόσεων της συσκευής και την εγγύηση ενός καθαρότερου και υγιέστερου οικιακού περιβάλλοντος.

Η εφαρμογή hOn μπορεί να ανιχνεύει την παρουσία εξωτερικών σωματιδίων και να ενημερώνει για την παρουσία τους την συσκευή. Καθορίζοντας το προφίλ σας, η λειτουργία αλλεργίας σωματιδίων θα ξεκινήσει αυτόματα, συμβουλεύοντας σας σε περίπτωση ανίχνευσης των επιλεγμένων ουσιών.

 

ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ

Η εφαρμογή hOn φροντίζει πάντα τις ανησυχίες για τα θέματα υγείας των ευαίσθητων άτόμων. Τα περισσότερα σχετικά δεδομένα σωματιδίων εμφανίζονται σύμφωνα με το Αλλεργικό προφίλ χρήστη, για να προσφέρουν μια μοναδική και προσαρμοσμένη εμπειρία.

Μπορείτε να συμβουλευτείτε ιστορικά δεδομένα όπως επίσης να βρείτε προβλέψεις. Τα δεδομένα μπορούν να φιλτραριστούν ανά εβδομάδα ή μήνα.