Έξυπνο χειριστήριο

Το Έξυπνο Χειριστήριο σας προσφέρει μία άνετη λειτουργία αφού επιτρέπει να ρυθμίσετε εύκολα την τέλεια λειτουργία καθαρισμού και να ενημερώνεστε πάντα για την κατάσταση της συσκευής, καθώς και την ποιότητα του αέρα στον χώρο σας.

Ανακαλυψτε ολεσ τισ λειτουργιεσ καθαρισμου

 

Λειτουργία Αλλεργίας σε Γύρη

Ένα ειδικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για πάσχοντες από αλλεργίες που επιτρέπει στους H-PURIFIER να λειτουργούν έτσι ώστε να ελαχιστοποιείται η παρουσία γύρης και να μειωθούν τα συμπτώματα της αλλεργίας.

 

Τρόπος λειτουργίας Auto

Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει στον H-PURIFIER να ενεργοποιείται και να λειτουργεί αυτόνομα, μόνο όταν είναι απαραίτητο, διασφαλίζοντας την πιο οικολογική και αποτελεσματική χρηστικότητα. Όταν η Αυτόματη λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, ο H-PURIFIER ρυθμίζει την ισχύ του ανεμιστήρα, ανάλογα με την ανιχνευόμενη ποιότητα του άερα.

 

Λειτουργία Ύπνου

Βάλτε τέλος στον ακατάλληλο αέρα όταν κοιμάστε: αυτή η λειτουργία εξασφαλίζει αθόρυβη αλλά υψηλή απόδοση καθαρισμού του αέρα, οπότε δεν θα ενοχληθείτε ποτέ τη νύχτα και θα έχετε πάντα καθαρό αέρα όταν ξυπνάτε.

 

Max Λειτουργία

Επιλέξτε την Max λειτουργία και αφήστε τον καθαριστή αέρος, να δουλέψει στη μέγιστη ισχύ. Ιδανική λειτουργία για ανοιχτούς χώρους, για την απομάκρυνση της κάπνας τσιγάρων ή των οσμών της κουζίνας.

Ανακαλυψτε τισ επιπλεον λειτουργιεσ

 

Έλεγχος Φωτισμού

3 διαφορετικά επίπεδα ρύθμισης φωτισμού για να επιλέξετε την επιθυμητή ένταση.

 

Κλείδωμα Ασφαλείας

Για την αποφυγή λανθασμένης χρήσης από παιδιά.

 

Υγραντήρας

Με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να ορίσετε την επιθυμητή σχετική υγρασία από ένα εύρος διαθέσιμων επιπέδων.

 

Diffuser (Διαχυτής)

Μπορείτε να επιλέξετε απαλή, μεσαία ή έντονη ρύθμιση για να απολαύσετε το αγαπημένο σας Αιθέριο Έλαιο, με διακριτικό ή έντονο τρόπο.