Ανιχνευει: συστημα πολλαπλων αισθητηρων

Το σύνολο των έξυπνων αισθητήρων παρακολουθεί προσεκτικά την ποιότητα του αέρα εσωτερικού χώρου σε πραγματικό χρόνο. Η υψηλή τους ακρίβεια εξασφαλίζεται από την τεχνολογία λέιζερ. Δεν απαιτείται συντήρηση. Μπορείτε πάντα να ελέγχετε την κατάσταση του αέρα στο σπίτι σας με μία μόνο ματιά, χάρη στα 4 χρώματα του Δακτυλίου Ποιότητας Αέρα LED που απεικονίζει την ποιότητα του αέρα αμέσως, ενώ οι λεπτομέρειες των διαφόρων ρυπαντικών παραγόντων είναι ορατές στην οθόνη της συσκευής ή μέσω της εφαρμογής hOn.

Το σύστημα πολαπλλών αισθητήρων ανιχνεύει:

PM

PM

Ο αισθητήρας σωματιδίων (PM) είναι χρήσιμος για παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των PM 10 και PM 2,5 *, που ανιχνεύεται μία φορά ανά δευτερόλεπτο. Τα Αιωρούμενα Σωματίδια (PM) είναι λεπτά σωματίδια που θα μπορούσαν να είναι πολύ επιβλαβή για την υγεία, διεισδύοντας βαθιά στο ανθρώπινο σώμα. Είναι τόσο μικρά και ελαφριά που τείνουν να παραμένουν περισσότερο στον αέρα, επηρεάζοντας το αναπνευστικό σύστημα και την κυκλοφορία του αίματος.

*Τα PM 10 έχουν μέγεθος έως 10 μm και είναι ικανά να διεισδύουν από την ανώτερη αναπνευστική οδό. Ένα PM 2.5 έχει μέγεθος έως 2,5 μm και μπορεί να φτάσει στους πνεύμονές μας, διεισδύοντας έτσι βαθύτερα στο σώμα μας.

Αισθητήρας CO και Ειδοποίηση

Αισθητήρας CO και Ειδοποίηση

Χρήσιμο για να παρακολουθείτε διαρκώς την παρουσία Μονοξειδίου του Άνθρακα. Το CO μπορεί να προέρχεται από διαδικασίες καύσης, όπως αυτές που προέρχονται από θερμαντήρες, εστίες, σόμπες και φούρνους. Ο αισθητήρας CO σας προειδοποιεί μέσω ενός ηχητικού σήματος και μέσω της εφαρμογής hOn, για να εξασφαλίζει μια ασφαλή διαμονή στο σπίτι.

Αέριο (VOC)

Αέριο (VOC)

Αυτός ο αισθητήρας ανιχνεύει GAS (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις), που μπορούν να προέρχονται από απορρυπαντικά, διαλύτες, καλλυντικά και έπιπλα, μία φορά κάθε 20 δευτερόλεπτα. 

Θερμοκρασία και υγρασία

Θερμοκρασία και υγρασία

Ειδικοί αισθητήρες βοηθούν στη συνεχή παρακολούθηση της θερμοκρασίας και της σχετικής υγρασίας στο σπίτι σας.

Φιλτραρισμα: H-TRIFILTER

Το H-TRIFILTER είναι το αποκλειστικό σύστημα φιλτραρίσματος της Hoover για το H-PURIFIER, που συνδυάζει τη δράση 3 διαφορετικών στρωμάτων φιλτραρίσματος, με συγκεκριμένη λειτουργία για κάθε στρώμα, για να σας παρέχει πάντα προστασία από όλα τα ρυπογόνα μεγέθους έως και 0,1 micron.

 

1. Το εξωτερικό στρώμα

Λειτουργεί ως πρωτεύον φίλτρο, αναχαιτίζοντας τα μεγαλύτερα σωματίδια όπως οι τρίχες κατοκιδίων και ανθρώπων και η σκόνη.

 

2. Το φίλτρο HEPA (H13)

Αυτό το δεύτερο στρώμα αφαιρεί το 99,97% σωματιδίων μεγέθους έως 0,3μm: όπως είναι η γύρη, τα ακάρεα σκόνης, σπόρια, βακτήρια και ρύπανση από εξωτερική ατμόσφαιρα, αλλά επίσης συλλαμβάνει σωματίδια PM 10 και PM2.5. Επιπλέον, το φίλτρο Hoover HEPA έχει ειδική επεξεργασία για την αναστολή της γύρης που συλλαμβάνεται από το φίλτρο και την κάνει αβλαβή, επιτρέποντας στα αλλεργικά άτομα να διαχειρίζονται το φίλτρο με πλήρη ασφάλεια.

 

3. Το Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

Το τρίτο στρώμα αφαιρεί επιβλαβή αέρια και οσμές. Αποτελείται από ενεργούς άνθρακες οι οποίοι, χάρη στο πορώδες τους, απορροφούν τις οργανικές πτητικές ενώσεις (VOC), τις οσμές, αναθυμιάσεις, καπνό τσιγάρων και ΝΟ2. Τα ΑΕΡΙΑ VOC (Πτητική Οργανική Ένωση) είναι πτητικές χημικές ενώσεις (όπως φορμαλδεΰδη), που συνήθως προέρχονται από τα απορρυπαντικά, τις κόλλες, τους διαλύτες, τα καλλυντικά, τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό και ακόμη και από τα έπιπλα. Είναι δυνητικά επιβλαβή για την υγεία μας, ειδικά σε περίπτωση παρατεταμένης έκθεσης. Το NO2 (διοξείδιο του αζώτου) προέρχεται συνήθως από την κυκλοφοριακή ρύπανση των οχημάτων.

Διαχυση: 360° airflow

Χάρη στο κυλινδρικό σχήμα του H-PURIFIER και το σύστημα 360° Airflow, ο καθαρός αέρας διανέμεται ομοιόμορφα σε κάθε κατεύθυνση, πρώτα προς την οροφή και έπειτα σε όλο το δωμάτιο για να φτάσει σε κάθε σημείο με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Σε περίπου 10 λεπτά, καθαρίζει χώρο 20m2 *

*Χρόνος για ολικό καθαρισμό ενός δωματίου 20 m2 (με υπολογισμένο ύψος 2,4 m) βάσει του μέγιστου προϊόντος CADR.

Πίσω