H-WINE
Τέλεια συντήρηση κρασιού

Η σειρά H-WINE έχει σχεδιαστεί για να συντηρεί τα κρασιά σας , στις ιδανικότερες συνθήκες, καλύπτοντας μεγάλο εύρος απαιτήσεων.

CHILL THE WAY YOU LIVE

H-WINE
Τέλεια συντήρηση κρασιού

Η σειρά H-WINE έχει σχεδιαστεί για να συντηρεί τα κρασιά σας , στις ιδανικότερες συνθήκες, καλύπτοντας μεγάλο εύρος απαιτήσεων.

CHILL THE WAY YOU LIVE

H-WINE
Τέλεια συντήρηση κρασιού

Η σειρά H-WINE έχει σχεδιαστεί για να συντηρεί τα κρασιά σας , στις ιδανικότερες συνθήκες, καλύπτοντας μεγάλο εύρος απαιτήσεων.

CHILL THE WAY YOU LIVE

 

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΑΣ

Οι συντηρητές κρασιών H-WINE έχουν σχεδιαστεί για αυτούς που λατρεύουν να γεύονται τα καλύτερα κρασιά και θέλουν να είναι σίγουροι ότι αυτά φυλάσσονται και διατηρούνται στις ιδανικότερες συνθήκες. Οι συντηρητές κρασιών H-WINE εγγυούνται τέλεια επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας, διατηρώντας όλα τα αρώματα και αισθητικές ιδιότητες των κρασιών σας. Οι φιάλες σας θα είναι έτοιμες για σερβίρισμα σε βέλτιστες συνθήκες, για οποιαδήποτε περίσταση.

Οι συντηρητές κρασιού H-WINE ξεχωρίζουν και για τον κομψό τους σχεδιασμό: εκφράστε την προσωπικότητα και γούστο σας, κάθε ημέρα, με σχεδιασμόι που αποκαλύπτει την εκλεπτυσμένη προσοχή στη λεπτομέρια, αναβαθμίζοντας την αισθητική του σπιτιού σας, στην κουζίνα ή ακόμη και στο σαλόνι σας.

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Η σειρά H-WINE διαθέτει Wi-Fi συνδεσιμότητα, για να μπορείτε να ελέγχετε την λειτουργία τους οποιαδήποτε στιγμή, μέσω της εφαρμογής Hoover Wizard, ακόμη και όταν δεν βρίσκεστε στο σπίτι σας.

Custom functions via app

Custom λειτουργίες μέσω της εφαρμογής

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Hoover Wizard για προσαρμοσμένο έλεγχο της θερμοκρασίας του συνηρητή κρασιών H-WINE και για ενεργοποίηση και απομνημόνευση ειδικών προγραμμάτων. Επιλέξτε την επιθυμητή ρύθμιση θερμοκρασίας, μεταξύ 7° και 18°, για να ταιριάζει με τον τύπο του κρασιού: αφρώδες, λευκό ή κόκκινο.

Your wines, in real time

Τα κρασιά σας, σε πραγματικό χρόνο

Η λειτουργία “Απογραφή” ” στην εφαρμογή Hoover Wizard διασφαλίζει ότι γνωρίζετε ακριβώς τι υπάρχει στον συντηρητή κρασιών σας, ανά πάσα στιγμή. Απλά γράψτε ή δώστε μια φωνητική εντολή για να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε κρασιά και να διατηρήσετε την συλλογή των κρασιών σας υπό έλεγχο ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε επίσης να φωτογραφίσετε την ετικέτα με την εφαρμογή για να προσθέσετε ένα μπουκάλι στη λίστα κρασιών σας.

Plenty of advice for you

Άφθονη πληροφορία στη διάθεση σας

Η εφαρμογή Hoover Wizard σας επιτρέπει να λαμβάνετε επιπλέον πληροφορίες για προσαρμοσμένη χρήση του συντηρητή κρασιών σας. Ανακαλύψτε τα μυστικά για την αποθήκευση του κρασιού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προτάσεις για τα καλύτερα κρασιά που ταιριάζουν με τις συνταγές σας, χρήση αξεσουάρ και συμβουλές από επαγγελματίες sommeliers.

A unique atmosphere

Μια μοναδική ατμόσφαιρα

Η εφαρμογή Hoover Wizard, σας επιτρέπει να ανάβετε και να σβήνετε τον φωτισμό της καμπίνας, εξ’αποστάσεως εύκολα και γρήγορα. Ένας διαφορετικός τρόπος για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα που θα καταπλήξει τους καλεσμένους σας!

Τόσες πολλές προσαρμοσμένες λύσεις

Η σεριά συντηρηρητών κρασιών H-WINE, διαθέτει δύο μοντέλα: ένα με χωρητικότητα 41 φιαλών και ένα, μεγάλης χωρητικότητας 72 φιαλών.

 

Φιμέ κρύσταλλο πόρτας

Το κομψό σκούρο κρύσταλλο πόρτας ς, έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τις φιάλες από την UV ακτινοβολία και φωτισμό του εξωτερικού χώρου, προφυλάσσοντας από την διασπόρά ενέργειας και θερμότητας, που θα μπορούσε να βλάψει τα κρασιά σας.

 

Κομψότητα που αφήνει πάντα το στίγμα της

Η σειρά H-WINE διαθέτει επίσης μια κομψή χειρολαβή ή από ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτό, σε συνδιασμό και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό τους, καθιστούν τους συντηρητές κρασιών Hoover μια πολύτιμη διακοσμητική προσθήκη, είτε στην κουζίνα είτε στο σαλόνι.

 

Ράφια που κάνουν καλό στο κρασί σας - και στο περιβάλλον

Τα ράφια των συντηρητών κρασιού H-WINE είναι κατασκευασμένα από bamboo*, και δεν υφίστανται ούτε επεξεργασία ούτε βαφή, για να αποτρέψουν οποιαδήποτε μορφή χημικής μόλυνσης ή αλλοίωση των ιδιοτήτων των αποθηκευμένων κρασιών. Ορισμένα μοντέλα ** διαθέτουν κεκλιμένα ράφια για σαμπάνιες και για να προσφέρουν καλύτερη ορατότητα των φιαλών *Με πιστοποίηση FSC από οικολογικά βιώσιμες πηγές. ** 72 φιάλες H-WINE 700.

 

Προσαρμοσμένος χειρισμός

Οι συνητηρτές κρασιού H-WINE είναι εύκολοι και διαισθητικοί στη χρήση, χάρη στην ηλεκτρονική οθόνη χειρισμού που επιτρέπει να ρυθμίσετε τα καταλληλότερα προγράμματα αποθήκευσης κόκκινων και λευκών κρασιών, αφρωδών οίνων και σαμπάνιας.

Active carbon filter

Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

Το ειδικό φίλτρο, που δεν είναι εμφανές εξωτερικά, βοηθάει να αποτρέπεται ο σχηματισμός άσχημων οσμών στην καμπίνα, καθαρίζοντας τον αέρα. Είναι σχεδιασμένοι για μακροζωϊα και αξιόπιστη λειτουργία.

Silent, sustainable efficiency

Αθόρυβη, βιώσιμη αποδοτικότητα

H-WINE, με υψηλή απόδοση που εξοικονομεί και ενέργεια. Ορισμένα μοντέλα* διαθέτουν και είναι εξοπλισμένα με καινοτόμο συμπιεστή που εξαλείφει τους κραδασμούς, προσφέροντας α αθόρυβη λειτουργία, με μόλις 39 decibels. *H-WINE 700

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Συντηρητές Κρασιών
1 Προϊόντα
Close Details
 • Μοντέλο
 • Τύπος Συσκευής
 • Number of standard wine bottles
 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης
 • Ζώνες Θερμοκρασίας
 • Υλικό ραφιών
 • Τύπος ελέγχου
 • Ύψος προϊόντος (mm)
 • Πλάτος προϊόντος (mm)
 • Βάθος προϊόντος (mm)
 • Συνδεσιμότητα
H-WINE 500
HWC 154 EELW/N
 • HWC 154 EELW/N
 • Ελεύθερο
 • 41
 • G
 • 1
 • Ξύλο
 • Ψηφιακός
 • 845
 • 490
 • 550
 • Τηλεχειρισμός (Wi-Fi)