Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η γέννηση της Hoover και της πρώτης ηλεκτρικής σκούπας στην ιστορία

Ένα κουτί, ένας ανεμιστήρας, μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη και ένα σκουπόξυλο - έτσι γεννήθηκε η πρώτη ηλεκτρική σκούπα στην ιστορία. Η ιδέα που μετέτρεψε αυτά τα απλά στοιχεία σε μια από τις πιο επαναστατικές τεχνολογίες του περασμένου αιώνα ανήκει στον James Spangler, έναν νυχτοφύλακα στο Νέο Βερολίνο του Οχάιο, ο οποίος υπέφερε από άσθμα και δεν άντεχε πλέον να αναπνέει τη σκόνη όταν σκούπιζε με την απλή σκούπα στο κατάστημα που εργαζόταν στο James. Έτσι κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την εφεύρεση και ονειρεύτηκε να την φέρει σε κάθε σπίτι στην Αμερική. Χρειαζόταν κάποιον που να πιστεύει στο έργο του ο οποίος να διαθέτει την ικανότητα αλλά και τους οικονομικούς πόρους για να το εκτελέσει.

Αποφάσισε να στείλει αυτήν την πρώτη, στοιχειώδη ηλεκτρική σκούπα στην ξαδέλφη του, τη Σούζαν Χούβερ - μια κίνηση που αποδείχτηκε κλειδί για την επιτυχία του σχεδίου του. Η Susan την δοκίμασε η ίδια, χρησιμοποιώντας την στο σπίτι της και ενθουσιάστηκε. Την έδειξε στον σύζυγό της, William Hoover, ιδιοκτήτη μιας μικρής επιχείρησης που παρήγαγε και πουλούσε δερμάτινα είδη στο κατάστημά του στο Νέο Βερολίνο. Ως έμπορος για πολλά χρόνια, γνώριζε καλά την αγορά. Ως επιχειρηματίας, αισθάνθηκε αμέσως τις τεράστιες δυνατότητες αυτού του φουτουριστικού «ραβδιού». Αγόρασε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και ξεκίνησε την παραγωγή, ιδρύοντας την εταιρεία με το όνομα - The Hoover Company. Συνέβη το 1908.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Από την ημέρα που εφευρέθηκε η πρώτη ηλεκτρική σκούπα μέχρι τα σημερινά προϊόντα, η πρώτη προτεραιότητα της Hoover ήταν πάντα να διασφαλίζει την ευημερία των ανθρώπων, ενώ παράλληλα ναπροσφέρει οικιακές συσκευές υψηλής απόδοσης

 

ΕΥΕΞΙΑ

Ευεξία σημαίνει φροντίδα του εαυτού σας και όλων όσων αγαπάτε χωρίς να χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι συσκευές Hoover έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν τέλεια απόδοση με θετικό αντίκτυπο στην υγεία και την ποιότητα ζωής, συμβάλλοντας στην προώθηση μιας υγιούς ζωής.

 

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Οι λύσεις τελευταίας γενιάς της Hoover έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν τέλεια αποτελέσματα απόδοσης και αποτελεσματικότητας, παρέχοντας ταυτόχρονα απόλυτη φροντίδα για το σπίτι και την οικογένειά σας.

 

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Με πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας και συνεχούς έρευνας σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογίες, στην Hoover έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε υψηλή αξιοπιστία των προϊόντων μας, επιτρέποντας στον κόσμο να χειρίζεται τις συσκευές με τέλεια αποτελέσματα.

ΤΟ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Η συνδεσιμότητα για την Hoover δεν αφορά μόνο στο να συμβαδίζει με την τεχνολογία. Σημαίνει την παροχή πραγματικών λύσεων για την ενίσχυση της καθημερινής εμπειρίας χρήσης των συσκευών Hoover. Στόχος μας είναι, η συνδεσιμότητα να εκσυγχρονίσει και να βελτιώσει τη ζωή, την υγεία και την ευεξία των ανθρώπων χάρη σε ένα πλήρες σύνολο μοναδικών χαρακτηριστικών που προσφέρει αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ανακαλύψτε περισσότερα