Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Αγαπητέ χρήστη,

σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων μέσω του παρόντος διαδικτυακού ιστότοπου ( στο εξής "Ιστότοπος").

Παρέχουμε αυτές τις πληροφορίες όχι μόνο σε συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις αναφορικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων βάσει του κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 (στο εξής "Κανονισμός"), αλλά επίσης επειδή πιστεύουμε ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων αποτελεί θεμελιώδη αξία της επιχείρησής μας και θέλουμε να σας παρέχουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και την παρακολούθηση της χρήσης των στοιχείων σας σε σχέση με εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Ο ιστότοπος και οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσα από αυτόν προσφέρονται από την Candy Hoover Group S.r.l., η οποία θα επεξεργάζεται τα δεδομένα σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Παρακάτω θα βρείτε τις επαφές μας.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας δεδομένων και Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων

Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας, δηλαδή το άτομο που είναι υπεύθυνο για τις μεθόδους και τους σκοπούς της επεξεργασίας, είναι η Candy Hoover Group S.r.l. με κεντρικό γραφείο στην Via Comolli, 16 - 20861 Brugherio (MB) και διοικητικό γραφείο στην Via Privata Eden Fumagalli 20861 Brugherio (MB), Italy, κωδικός IR/μητρώο επιχειρήσεων της Monza και Brianza 04666310158 - ΑΦΜ 00786860965 (στο εξής "CHG").

Ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (στο εξής αναφέρεται ως ο "DPO") είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση της συμμόρφωσης με το νομικό πλαίσιοσε σχέση με την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από την CHG.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  data.protection@candy-group.com ή ταχυδρομικά γράφοντας στο:

Candy Hoover Group S.r.l.

Via Privata Eden Fumagalli

20861 Brugherio (MB), Italy

Υπόψη του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, και επωφελείστε από τις προσφερόμενες υπηρεσίες, ή ζητάτε βοήθεια και υποστήριξη, η CHG επεξεργάζεται ορισμένα προσωπικά δεδομένα για εσάς. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες.

Είδος και πηγή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Όταν επισκέπτεστε, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο, ή συμπληρώνετε ηλεκτρονικά έντυπα, για παράδειγμα, για να ζητήσετε υποστήριξη, ή όταν αποφασίσετε να λάβετε εμπορικές ανακοινώσεις, μπορούμε να επεξεργαστούμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα (δηλ. δεδομένα σχετικά με αναγνωρισμένα ή αναγνωρίσιμα πρόσωπα):

 1. δεδομένα που παρέχετε συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά έντυπα, ή ενδεχομένως κατά τη διάρκεια παρεχόμενης σε εσάς υποστήριξης μέσω τηλεφώνου, για παράδειγμα για να ζητήσετε υποστήριξη, που περιλαμβάνουν δεδομένα αναγνώρισης (όνομα και επώνυμο), στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση email, αριθμός σταθερού και κινητού τηλεφώνου), διεύθυνση κατοικίας, πληροφορίες αναφορικά με τα προϊόντα που έχετε αγοράσει (ημερομηνία αγοράς, κωδικός προϊόντος και γραμμή παραγωγής, αξία προϊόντος, κλπ..) και τον τύπο υποστήριξης που ζητήσατε (συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που περιέχονται στο χώρο που είναι αφιερωμένος στις λεπτομέρειες της αίτησης),
 2. δεδομένα που συλλέγουμε κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο (δεδομένα πλοήγησης), όπως διεύθυνση IP ή διευθύνσεις URI (Uniform Resource Identifier) των απαιτούμενων πόρων, τον χρόνο της αίτησης, τη μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε για την αποστολή του αιτήματος στον διακομιστή, τις διαστάσεις του αρχείου απάντησης, τον αριθμητικό κωδικό που αντιστοιχεί στην απάντηση που έστειλε ο διακομιστής (OK, σφάλμα κλπ.) και άλλες παραμέτρους που αφορούν το λειτουργικό σύστημα του χρήστη και το περιβάλλον επεξεργασίας των υπολογιστών. Η μετάδοση τέτοιων πληροφοριών είναι εννοούμενη στη χρήση πρωτοκόλλων επικοινωνίας μέσω Διαδικτύου. Οι πληροφορίες αυτές δεν συλλέγονται για σύνδεση με αναγνωρισμένα μέρη, που αφορούν, αλλά μπορούν, λόγω της φύσης τους, μέσω της επεξεργασίας και της σύνδεσης με τα δεδομένα που κατέχουν τρίτα μέρη, να επιτρέπουν την ταυτοποίηση των χρηστών. Τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξακρίβωση της ευθύνης σε περίπτωση που διαπράττονται εγκλήματα μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή κατά του ιστότοπου.

ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο με ασφάλεια, να λαμβάνετε υποστήριξη με το προϊόν ή τις υπηρεσίες που σχετίζονται με το προϊόν, να καταχωρείτε τη συσκευή σας, να χειρίζεστε τυχόν περαιτέρω αιτήματα και να λαμβάνετε επικοινωνίες παροχής υπηρεσιών.

Είναι σημαντικό για εμάς να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των υπηρεσιών μας και τους χρήστες μας, ώστε να προσφέρουμε σε εσάς και σε άλλους χρήστες υπηρεσίες που είναι ολοένα και πιο ασφαλείς και συμβαδίζουν με τις προσδοκίες της αγοράς. Για να γίνει αυτό, μπορούμε επίσης να αναλύσουμε τα δεδομένα σε συγκεντρωτική μορφή και, με τη συγκατάθεσή σας, να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να προτείνουμε προϊόντα ή υπηρεσίες του Candy Group ή των επιχειρηματικών συνεργατών μας που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες.

Σκοπός και νομική βάση της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Your personal data will be processed for the following purposes:

 1. για να σας επιτρέψει να πλοηγηθείτε με ασφάλεια στον ιστότοπο και να βελτιώσετε την εμπειρία της περιήγησής σας,
 2. για να απαντήσουμε στο αίτημά σας για υποστήριξη σχετικά με τη λειτουργία, τη χρήση και τη συντήρηση μιας οικιακής συσκευής ή για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Εάν σας ζητήσουμε να συμπληρώσετε ένα έντυπο για να μας στείλετε το αίτημά σας, να θυμάστε ότι τα στοιχεία που έχουν εισαχθεί στα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο είναι απαραίτητα, διότι δεν θα μπορούσαμε να αναλάβουμε το αίτημα ή να τα επεξεργαστούμε χωρίς εσείς να μας παρέχετε αυτές τις πληροφορίες. Μπορούμε να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε αυτά τα δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεσή σας, επειδή είναι απαραίτητο έτσι ώστε να σας παρέχουμε την υπηρεσία που ζητήσατε,
 3. για να σας επιτρέψουμε να καταχωρήσετε τη συσκευή σας και για να επωφεληθείτε από οποιεσδήποτε πρόσθετες εγγυήσεις, να λάβετε ενημερώσεις σχετικά με τη συσκευή σας και επικοινωνίες υπηρεσιών, να σας επιτραπεί να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες σας και εκείνες της συσκευής σας, να ζητήσετε υπηρεσίες υποστήριξης. Εάν σας ζητήσουμε να συμπληρώσετε ένα έντυπο για να μας στείλετε το αίτημά σας, να θυμάστε ότι τα στοιχεία που έχουν εισαχθεί στα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο είναι απαραίτητα, διότι δεν θα μπορούσαμε να αναλάβουμε το αίτημα ή να τα επεξεργαστούμε χωρίς εσείς να μας παρέχετε αυτές τις πληροφορίες. Μπορούμε να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε αυτά τα δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεσή σας, επειδή είναι απαραίτητο έτσι ώστε να σας παρέχουμε την υπηρεσία που ζητήσατε,
 4. να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο εάν εγγραφείτε στην υπηρεσία αυτή. Σε αυτή την περίπτωση η επεξεργασία είναι απαραίτητη για να σας παρασχεθεί η ίδια η υπηρεσία,
 5. να λαμβάνετε εμπορικές και διαφημιστικές επικοινωνίες, με αυτοματοποιημένα μέσα, όπως e-mail, SMS, καθώς και μέσω τηλεφωνικών κλήσεων μέσω χειριστή για προϊόντα της CHG και ενδεχομένως άλλων εταιριών του Candy group, να συμμετέχετε σε έρευνες αγοράς και σε έρευνες για τον καθορισμό του βαθμού ικανοποίησης του πελάτη όσον αφορά τα προϊόντα και την υποστήριξη που έχετε λάβει, να σας προσκαλούμε σε πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την CHG. Για το σκοπό αυτό, απαιτείται η συγκατάθεσή σας, η οποία αποτελεί συνεπώς τη νομική βάση για την επεξεργασία. Αν δεν υποβάλετε ένσταση επικοινωνώντας μαζί μας στις παραπάνω διευθύνσεις, επιθυμούμε να σας στέλνουμε μόνο επικοινωνίες που σας ενδιαφέρουν και ως εκ τούτου θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μόνο με προσφορές ή ανακοινώσεις που είναι κατάλληλες για το προφίλ σας, με βάση τις προτιμήσεις σας, τα προϊόντα που έχετε καταχωρίσει και τη χρήση των υπηρεσιών μας. Θυμηθείτε ότι εάν δεν δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή δεν ελευθερώσετε τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για αυτούς τους σκοπούς, μπορείτε σε κάθε περίπτωση να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε πλήρως και ελεύθερα τις υπηρεσίες μας, αλλά δεν θα λαμβάνετε τις εμπορικές και προωθητικές επικοινωνίες μας για τα προϊόντα μας,
 6. να αναλύουμε την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων που συλλέγονται από άλλους ιστότοπους της CHG ή τρίτων μερών, μέσω των εργαλείων παρακολούθησης χρηστών όπως περιγράφεται στην πολιτική cookie, η οποία είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο υπερσύνδεσμο [http://www.hoover.gr/el_GR/politiki-cookies]
 7. να λαμβάνετε εμπορικές και προωθητικές ανακοινώσεις από τους επιχειρηματικούς εταίρους μας που δραστηριοποιούνται στον τομέα υποστήριξης και παροχής ασφαλιστικών προϊόντων (π.χ. επεκτάσεις εγγυήσεων πληρωτέες σε δόσεις, ασφαλιστήρια συμβόλαια), για τις εμπορικές δραστηριότητές τους, επίσης με βάση τις προτιμήσεις σας και τα προϊόντα που αγοράσατε. Για το σκοπό αυτό, απαιτείται η συγκατάθεσή σας, η οποία αποτελεί συνεπώς τη νομική βάση για την επεξεργασία. Θυμηθείτε ότι εάν δεν δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή δεν ελευθερώσετε τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για αυτούς τους σκοπούς, μπορείτε σε κάθε περίπτωση να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε ελεύθερα τις υπηρεσίες μας.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κυρίως μέσω εργαλείων εγγραφής, εξαγωγής, ανάλυσης και αρχειοθέτησης που προστατεύονται από συστήματα τα οποία παρέχουν εγγυήσεις ασφαλείας σύμφωνα με τα πρότυπα της βιομηχανίας. Επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε τις παραπάνω δραστηριότητες και υιοθετούμε τεχνικο-οργανωτικές λύσεις για την διαγραφή των δεδομένων μόλις ολοκληρωθούν αυτές οι δραστηριότητες. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες.

Μέθοδοι επεξεργασίας

Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κυρίως χρησιμοποιώντας συστήματα πληροφορικής και εργαλεία ανάλυσης από εξουσιοδοτημένο προσωπικό που έχει εκπαιδευτεί από την CHG. Λαμβάνουμε μέτρα για να διασφαλίσουμε την εφαρμογή των αρχών της δικαιοσύνης, της νομιμότητας και της διαφάνειας που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (συμπεριλαμβανομένου του κανονισμού), προστατεύοντας την ιδιωτικότητα σας μέσω τεχνικών και οργανωτικών μέτρων ασφαλείας που εξασφαλίζουν ένα επαρκές επίπεδο ασφάλειας με στόχο την αποφυγή απώλειας, κακής χρήσης και ακατάλληλης χρήσης, καθώς και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα δεδομένα σας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε ψηφιακά κανάλια επικοινωνίας (e-mail, συστήματα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων κλπ.) και τηλεφωνήματα (τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα κειμένου κλπ.) και ταχυδρομείο.

Αποθήκευση δεδομένων

Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για την περίοδο που είναι απολύτως αναγκαία για την επίτευξη των σκοπών για τους οποίους συλλέχθηκαν και, για πολιτικούς σκοπούς, το αργότερο μέχρι το τέλος των 10 ετών. Η τυχόν κατάρτιση προφίλ, εάν συντρέχει, δεν μπορεί να διατηρείται για περισσότερο από 2χρόνια.

Εάν έχετε εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο ή έχετε συμφωνήσει να λάβετε τις εμπορικές επικοινωνίες μας, μπορείτε να ζητήσετε ακύρωση από αυτές τις υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή, γράφοντας στις παρακάτω διευθύνσεις. Σε αυτή την περίπτωση, τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν μόνο για να συνεχίσουν να σας παρέχονται άλλες υπηρεσίες που ζητήσατε (π.χ. εγγραφή προϊόντος για τη σχετική εγγύηση, κατά περίπτωση, αιτήματα για υποστήριξη, κλπ.). Παρομοίως, αν έχετε συμφωνήσει να λαμβάνετε τις εμπορικές επικοινωνίες μας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να υποβάλετε ένσταση στη δημιουργία προφίλ και την εξατομίκευση των προσφορών όπως καθορίζεται παρακάτω.

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Για να διασφαλίσουμε τη λειτουργία της Ιστοσελίδας και να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες που περιέχει, η CHG χρησιμοποιεί τρίτους προμηθευτές. Η πρόσβαση στα δεδομένα σας από αυτούς τους προμηθευτές διέπεται από συγκεκριμένες συμβατικές συμφωνίες οι οποίες περιορίζουν τη χρήση τέτοιων δεδομένων στην επεξεργασία που είναι απαραίτητη μόνο για να καταστεί δυνατή η λειτουργία του Ιστότοπου και των διαθέσιμων σε αυτόν υπηρεσιών και σύμφωνα με τις οδηγίες μας. ΟΙ μονάδες αυτές ενεργούν ως υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων (στο εξής, "Υπεύθυνοι επεξεργασίας") και ενδέχεται να κληθούν να απαντήσουν άμεσα εάν επεξεργάζονται τα δεδομένα κατά τρόπο που δεν συμμορφώνεται με τις οδηγίες που ελήφθησαν.

Αρχικά, η CHG διατηρεί δεδομένα στην Ιταλία ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά μερικά από τα δεδομένα μπορούν να διαχειριστούν προμηθευτές που είναι εγκατεστημένοι εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η CHG έχει συνάψει ειδικές συμβατικές συμφωνίες που δεσμεύουν τον προμηθευτή όχι μόνο με τις προαναφερθείσες εγγυήσεις αλλά επίσης και με τις πρόσθετες εγγυήσεις που προβλέπει ο κανονισμός (π.χ. έγκριση συμβάσεων που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σύμφωνα με τον κανονισμό). 

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες.

Επικοινωνία και κοινοποίηση των δεδομένων

Με την επιφύλαξη των απαιτούμενων από το νόμο γνωστοποιήσεων, τα δεδομένα σας μπορούν να κοινοποιηθούν σε εξουσιοδοτημένο προσωπικό της CHG που έχει ενημερωθεί και εκπαιδευτεί δεόντως ή στο προσωπικό τρίτων που εργάζονται για λογαριασμό και σύμφωνα με τις οδηγίες της CHG ως εκτελούντες την επεξεργασία δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών που παρέχουν υποστήριξη πριν και μετά την πώληση για τη συσκευή οικιακής χρήσης.

Σε περίπτωση αίτηματος υποστήριξης, τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας, από τις εταιρείες του Ομίλου Candy στη χώρα σας, ως υπεύθυνοι επεξεργασίας που προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία, οι οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με οποιεσδήποτε ανωμαλίες ή δυσλειτουργίες που αναφέρθηκαν από τα προϊόντα.

Επιπλέον, για ειδικές απαιτήσεις σχετικά με τη θέση των διακομιστών της CHG και/ή των προμηθευτών της, η CHG χρησιμοποιεί επίσης προμηθευτές - ως εκτελούντες την επεξεργασία δεδομένων - που βρίσκονται σε τρίτες χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την παροχή υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένης της τηλεφωνικής υποστήριξης και των υπηρεσιών φιλοξενίας). Σε αυτές τις περιπτώσεις, η CHG αναλαμβάνει την υποχρέωση να εξασφαλίσει ένα επαρκές επίπεδο προστασίας και διασφάλισης, μεταξύ άλλων και μέσω συμβατικών συμφωνιών, συμπεριλαμβανομένης της σύναψης τυποποιημένων συμβατικών όρων. Για τα δεδομένα που καταγράφονται στο CRM, ο σχετικός προμηθευτής έχει προσχωρήσει στην Ασφάλεια Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Κατά την εκτέλεση των συνήθων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, τα δεδομένα σας ενδέχεται να γνωστοποιούνται σε επαγγελματίες, συμβουλευτικές εταιρείες ή άλλα πρόσωπα που λειτουργούν ως ανεξάρτητοι υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων.

Επιπλέον, με τη συγκατάθεσή σας, τα δεδομένα σας ενδέχεται να γνωστοποιούνται σε άλλα μέρη υπό την ιδιότητά τους ως ανεξάρτητοι ελεγκτές δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρηματικών συνεργατών της CHG που δραστηριοποιούνται στον τομέα της υποστήριξης και παροχής ασφαλιστικών προϊόντων (π.χ. επεκτάσεις εγγύησης πληρωτέες σε δόσεις, ασφαλιστήρια συμβόλαια) για δικές τους δραστηριότητες μάρκετινγκ ή παροχής υπηρεσιών.

Σε περίπτωση συγκατάθεσης για την επεξεργασία δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ, τα δεδομένα σας μπορούν επίσης να υποβάλλονται σε επεξεργασία από πρακτορεία μάρκετινγκ ή άλλες εταιρείες, όπως εκτελούντες την επεξεργασία δεδομένων, για σκοπούς που σχετίζονται με τη διαχείριση και την παράδοση ενημερωτικών δελτίων και επιχειρηματικών πληροφοριών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, άμεσου μάρκετινγκ, έρευνας αγοράς ή άλλων προωθητικών δραστηριοτήτων, όπως διαγωνισμοί και εκδηλώσεις με βραβεία.

Τέλος, σε περίπτωση που η CHG συμμετέχει σε εταιρικές συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων και των έκτακτων συναλλαγών, τα δεδομένα μπορούν να γνωστοποιηθούν στα πρόσωπα που εμπλέκονται σε τέτοιες συναλλαγές και στους επαγγελματίες που υποστηρίζουν την CHG ή τα άλλα πρόσωπα που συμμετέχουν στις συναλλαγές αυτές, εφόσον χρειάζεται για τους σκοπούς των σχετικών αξιολογήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτούς τους εκτελούντες την επεξεργασία δεδομένων για την επεξεργασία των δεδομένων σας για λογαριασμό της CHG, μπορείτε να γράψετε στο γραφείο της CHG υπόψιν του υπεύθυνου προστασίας δεδομένων (DPO) ή στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου data.protection@candy-group.com.

ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΣΚΗΣΕΤΕ

Ο νόμος σας δίνει το δικαίωμα να ελέγχετε τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων σας και να περιορίζετε, αν είναι απαραίτητο, τη χρήση των δεδομένων σας. Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα αυτά ανά πάσα στιγμή και δωρεάν, επικοινωνώντας με την εταιρεία μας και γράφοντας στις διευθύνσεις που αναφέρονται στην αρχή. Η CHG θα κάνει τα πάντα έτσι ώστε να διευκολύνει την άσκηση των δικαιωμάτων σας.

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες.

Δικαιώματα των προσώπων στα οποία αναφέρονται τα δεδομένα

Σύμφωνα με τα άρθρα 15-21 του κανονισμού έχετε το δικαίωμα να:

 • λάβετε επιβεβαίωση της ύπαρξης των προσωπικών σας δεδομένων, να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο και να λάβετε ένα αντίγραφο (δικαίωμα πρόσβασης),
 • ενημερώσετε, να τροποποιήσετε και/ή να διορθώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα (δικαίωμα διόρθωσης),
 • ζητήσετε την ακύρωση ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων στις περιπτώσεις που προβλέπονται από τους Κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένης της περίπτωσης κατά την οποία τα δεδομένα υποβλήθηκαν σε επεξεργασία κατά παράβαση του νόμου ή αν δεν είναι απαραίτητο να διατηρούνται δεδομένα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν τα δεδομένα ή υποβλήθηκαν σε άλλη επεξεργασία (δικαίωμα ακύρωσης και δικαίωμα περιορισμού),
 • ανακαλέσετε τη συγκατάθεση, εάν έχει δοθεί, ανά πάσα στιγμή και με την επιφύλαξη της νομιμότητας της επεξεργασίας βάσει της συναίνεσης που δόθηκε πριν από την ανάκληση (δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης),
 • εντός των ορίων των διατάξεων του κανονισμού, να λάβετε ένα αντίγραφο των δεδομένων που έχετε παράσχει σε δομημένη μορφή, που χρησιμοποιείται ευρέως και να διαβάζεται από μια αυτόματη συσκευή και να ζητάτε τη διαβίβασή τους σε έναν άλλο ελεγκτή δεδομένων εάν αυτό είναι τεχνικά εφικτό(δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων),
 • αντιταχθείτε στην επεξεργασία σε περιπτώσεις όπου προβλέπεται από τον κανονισμό (δικαίωμα εναντίωσης).

 

Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για τη διαγραφή δεδομένων υπόκεινται στις υποχρεώσεις που απορρέουν από την ισχύουσα νομοθεσία και τις διατάξεις σχετικά με την αποθήκευση των εγγράφων.

Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή  data.protection@candy-group.com ή να γράψετε στο

Candy Hoover Group S.r.l.

Via Privata Eden Fumagalli

20861 Brugherio (MB), Italy

Υπόψη του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (DPO).

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι θα συμπεριλάβετε το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ταχυδρομική σας διεύθυνση και/ή τον αριθμό(ους) τηλεφώνου σας για να βεβαιωθείτε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε σωστά το αίτημά σας.

Εάν πιστεύετε ότι τα δεδομένα σας δεν έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία σύμφωνα με το νόμο ή υπάρχει διαφωνία σχετικά με τη χρήση τους, μπορείτε να διατυπώσετε υποβολή καταγγελίας στην Ανώτερη Αρχή  του κράτους μέλους στο οποίο κατοικείτε, εργάζεστε ή όπου συνέβη η φερόμενη παραβίαση.

Περισσότερες πληροφορίες - Σύνδεσμοι

Ο Ιστότοπος περιέχει επίσης συνδέσμους σε ιστότοπους τρίτων· σας προσκαλούμε λοιπόν να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου τους για να μάθετε πώς και για ποιους σκοπούς θα επεξεργάζονται τα δεδομένα σας μέσω αυτών των ιστότοπων.

Ενημέρωση της παρούσας διαδικτυακής πολιτικής προστασίας των δεδομένων

Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να ενημερωθεί με την πάροδο του χρόνου, οπότε η CHG θα υποδείξει την ημερομηνία της τελευταίας ενημέρωσης στο κάτω μέρος της πολιτικής.

Τελευταία ενημέρωση  28/03/2019