ΣΕΙΡΑ H-FREE

ΣΕΙΡΑ HOOVER H-FREE

Ανακαλυψτε τη νεα σειρα πανισχυρων, πολυ-σκουπων απο τη hoover

Η HOOVER σας παρουσιάζει τις νέες πανίσχυρες, ασύρματες πολύ-σκούπες H-FREE. Πανίσχυρες αλλά ελαφριές, σας δίνουν την ελευθερία να καθαρίζετε κάθε είδους δαπέδου και επιφάνειας μέσα στο σπίτι. Με τα νέα καινοτόμα πέλματα, εξασφαλίζουν μέγιστη ευελιξία κινήσεων, ακόμη και από τα πιο στενά περάσματα που δεν είναι εύκολα προσιτά. Στέκονται σε όρθια θέση, για να είναι πάντα έτοιμες και διαθέσιμες για γρήγορο ή εντατικό καθάρισμα. Οι H-FREE προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού σκόνης και απορρόφησης, ακόμη και μεγάλων σωματιδίων.

ΠΟΛΥ-ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Οι H-FREE είναι ο τέλειος σύμμαχος σας για όλες τις ανάγκες καθαρισμού, ακόμη και στις πιο στενές περιοχές του σπιτιού και στο αυτοκίνητο. Προσφέρουν μια νέα εμπειρία καθαρισμού που έχει σχεδιαστεί να ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες. Σκόνη, σκουπίδια, μεγάλα σωματίδια και τρίχωμα από κατοικίδια, μαζεύονται εύκολα για αποδοτικό καθαρισμό με λίγες και ευέλικτες κινήσεις.

 

Μεγάλη Αυτονομία

Χάρη στις μπαταρίες, υψηλής ισχύος Ιόντων Λιθίου, οι πολύ-σκούπες H-FREE σας επιτρέπουν να καθαρίζετε ολόκληρο το σπίτι σας, χωρίς διακοπές και καθυστερήσεις. Επιπλέον, έχετε την ευελιξία φόρτισης της μπαταρίας αυτόνομα, χωρίς να είναι επάνω στη συσκευή, που σημαίνει ότι η πολύ-σκούπα, δεν είναι απαραίτητο να είναι κοντά σε παροχή ρεύματος.

 

Συνεχόμενη Λειτουργία

Ανακαλύψτε την χρήσιμη λειτουργία της συνεχόμενης λειτουργίας: απλά κλειδώστε την ασφάλεια της σκανδάλης , για να ενεργοποιήσετε την συνεχόμενη λειτουργία, με ένα απλό άγγιγμα και χωρίς να χρειάζεται να πιέζετε την σκανδάλη συνέχεια.

 

Ευέλικτος Καθαρισμός

Όλα τα δάπεδα, υψηλές επιφάνειες, απρόσιτους χώρους και σκοτεινές γωνίες. Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ελευθερίας που προσφέρει η σειρά H-FREE, χάρη στο πλήρες σετ εργαλείων που διαθέτουν ενσωματωμένα. Ανακαλύψτε τους ατελείωτους τρόπους καθαρισμού του σπιτιού σας, που έχουν σχεδιαστεί να φροντίζουν το σπίτι σας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΣΕΙΡΑ H-FREE

 

 

H-FREE 800 Connected power

Η H-FREE 800 είναι εξοπλισμένη με Wi-Fi συνδεσιμότητα και προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις καθαρισμού. Έχει αναβαθμιστεί με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και μπορείτε να την διαχειριστείτε μέσω της εφαρμογής Hoover Wizard, απόλυτο έλεγχο του επίπεδου μπαταρίας, στατιστικών χρήσης και πληροφορίες συντήρησης. Χάρη στον ισχυρό κινητήρα Brushless H-Lab, η H-FREE 800 εγγυάται πανίσχυρή και σταθερή απόδοση απορρόφησης , καθ’όλη τη διάρκεια χρήσης. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Hspin-Core+, η H-FREE 800 επιτυγχάνει εξαιρετική απόδοση διαχωρισμού σκόνης χωρίς καμία απώλεια αναρρόφησης. Με εξαιρετικά ελαφριά μπαταρία λιθίου υψηλής ισχύος, θα μπορείτε να καθαρίσετε το σπίτι σας χωρίς καμία διακοπή για έως και 35 λεπτά

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

H-FREE 700 Powerful care

Μια πανίσχυρη, ασύρματη πολύ-σκούπα που εγγυάται εξαιρετική εμπειρία καθαρισμού. Πολύ-λειτουργική, εργονομική και τεχνολογικά προηγμένη για μια εξαιρετική εμπειρία καθαρισμού από την αρχή μέχρι το τέλος. Η H-FREE 700 είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία Hspin-Core, που αποτελείται από ένα εξαιρετικό σύστημα διαχωρισμού σκόνης σχεδιασμένο να αποκολλάει όλες τις ακαθαρσίες από το φίλτρο, διατηρώντας πάντα σε μέγιστα επίπεδα την απορροφητικότητα και να διευκολύνει το άδειασμα του κάδου. Επιπλέον, η H-FREE 700 διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σετ εργαλείων σχεδιασμένων για να φροντίζουν το σπίτι και το αυτοκίνητό σας. Θα μπορείτε να καθαρίζετε ολόκληρο το σπίτι ή το αυτοκίνητο σας, με μέγιστη ευελιξία και χωρίς διακοπή για έως και 35 λεπτά: η στάθμη της μπαταρίας λιθίου είναι πάντα ορατή μέσω των 4 λυχνιών LED, στο επάνω μέρος της σκούπας.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

H-FREE 500 Compact Wi-Fi performance

Η H-FREE 500 είναι η ελαφρύτερη και πιο συμπαγής, νέα ασύρματη πολύ-σκούπα της Hoover, με επιδόσεις καθαρισμού εφάμιλλες σκούπας ρεύματος*. Χωράει παντού, με διάσταση μόλις 69 εκ. Συμπαγής κατασκευή για άνετη και εύκολη αποθήκευση, όπου εσείς θέλετε. Διαθέτει και συνδεσιμότητα Wi-Fi, για την ολοκληρωμένη φροντίδα του σπιτιού σας. Με άριστη απόδοση, υψηλής ισχύος και μεγάλη αυτονομία (έως και 40 λεπτά αυτονομίας) χάρη στην εξαιρετικά προηγμένη μπαταρία λιθίου H-Lab. Δείτε εύκολα και γρήγορα, όλες τις ρυθμίσεις και στάθμη της μπαταρίας, μέσω του πρωτοποριακού συστήματος παρακολούθησης LED, που βρίσκεται στο επάνω και πίσω μέρος.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

H-FREE 200 Agility meets corded performance*

Η H-FREE 200 εγγυάται εξαιρετική ευελιξία, συνδυασμένη με επιδόσεις καθαρισμού, σκούπας ρεύματος*. Ελαφριά και ευκίνητη, μπορεί να φτάσει στους πιο στενούς χώρους και να καθαρίσει δάπεδα και υψηλές περιοχές και επιφάνειες σε όλο το σπίτι σας. Ταυτόχρονα, η H-FREE 200 προσφέρει απόδοση υψηλής ισχύος με διάρκεια, χάρη στην H-Lab μπαταρία, με χρόνο λειτουργίας έως και 40 λεπτά.

 

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

H-FREE 100 XL capacity, functional cleaning

Η H-FREE 100, είναι μια ασύρματη πολύ-σκούπα που εγγυάται εύκολο καθάρισμα, χωρίς κόπο. Συνδυάζει την ευκολία της ευελιξίας χωρίς καλώδια, με κάδο μεγάλης χωρητικότητας και έτοιμα-για-χρήση εργαλεία , επάνω στο σώμα. Η H-FREE 100 προσφέρει επίσης μεγάλη αυτονομία 40 λεπτών, χωρίς τους περιορισμούς των καλωδίων!

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

*Απόδοση που βασίζεται σε εσωτερικές δοκιμές συλλογής σκόνης σε σκληρό δάπεδο, σκληρό δάπεδο με αρμούς και χαλί, που μετράται σύμφωνα με το πρότυπο EN 60312-1 και επιτυγχάνει τα όρια συλλογής σκόνης του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 666/2013.