THE HOOVER CONNECTIVITY

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ HOOVER

Η συνδεσιμότητα για την Hoover είναι η δημιουργία πραγματικών λύσεων, που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης των συσκευών μας. Μια σειρά μοναδικών λειτουργιών συνδεσιμότητας που ταιριάζουν σε εσάς και τον τρόπο ζωής σας. Ανακαλύψτε όλα τα πλεονεκτήματα.

Η συνδεσιμότητα για εμάς δεν είναι μόνο θέμα διαρκούς ενημέρωσης. Σας προσφέρει πραγματικές λύσεις για να λαμβάνετε βέλτιστη εμπειρία με τις συσκευές Hoover. Έχει σχεδιαστεί με στόχο να βοηθήσει στον εκσυγχρονισμό και βελτίωση της ζωής, υγείας και ευεξίας, που αποτελούν βασικές αξίες τις μάρκας. Ανακαλύψτε μια σειρά από μοναδικές λειτουργίες, που ταιριάζουν τέλεια στις δικές σας ανάγκες και τρόπο ζωής και επωφεληθείτε από αξιόπιστες λύσεις για καλύτερη ποιότητα ζωής.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ HOOVER
.
 

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Με την συνδεσιμότητα της Hoover μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση, αποδοτικότητα και κατανάλωση των συσκευών σας, για να βρίσκετε τρόπους να βελτιστοποιείτε τις επιδόσεις τους κατά τη διάρκεια που φροντίζετε τα ρούχα , το φαγητό και το σπίτι σας. Ακόμη και όταν είστε έξω.

 

ΕΥΕΞΙΑ

Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να ανακαλύψετε ένα νέο κόσμο επιπλέον δυνατοτήτων και περιεχομένου που σας βοηθάει να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις συσκευές σας Hoover, με τον πιο έξυπνο και άνετο τρόπο, δημιουργώντας μια καλύτερη ζωή και πιο άνετο περιβάλλον. Ανακαλύψτε λύσεις υγιεινής για την ασφάλεια του σπιτιού σας, λάβετε επιπλέον πρόσθετα προγράμματα υγιεινής για τα ρούχα σας, επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη λίστα με υγιεινές συνταγές και λάβετε συμβουλές για τη συντήρηση των τροφίμων σας.

 

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Αυξήστε την αξιοπιστία των συσκευών σας Hoover χάρη στις συμβουλές συντήρησης και των περιοδικών ενημερώσεων μέσω του Wi-Fi. Η Hoover διαθέτει περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας και συνεχoύς έρευνας σε καινοτόμες τεχνολογίες για να σχεδιάζει υψηλής απόδοσης, αξιόπιστες και συνδεδεμένες συσκευές, βοηθώντας τους ανθρώπους να φροντίζουν το σπίτι τους και την ευημερία των οικογενειών τους.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ

Θα ήθελα να διατηρώ πάντα υπό έλεγχο την ποιότητα του αέρα στο σπίτι, πώς μπορώ να το πετύχω αυτό;" Η εφαρμογή hOn επιτρέπει τη συλλογή δεδομένων ποιότητας του εσωτερικού αλλά και εξωτερικού αέρα. Παρέχει πληροφορίες παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την εσωτερική και εξωτερική ρύπανση, την υγρασία και τη θερμοκρασία για να διασφαλίζει πάντα την καλύτερη ποιότητα αέρα. Απλώς συνδέστε τον H-PURIFIER στην εφαρμογή και αποκτήστε πρόσβαση σε έναν κόσμο λειτουργιών, για να διατηρήσετε υγιή την ατμόσφαιρα στο σπίτι, για εσάς και την οικογένειά σας

Ανακάλυψε περισσότερα
 

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΕΡΓΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ

"Υποφέρω από αλλεργίες στην ελιά. Υπάρχει λύση για την παρακολούθηση ή την εξουδετέρωσή της;" Η εφαρμογή hOn, που χρησιμοποιείται μαζί με τους H-PURIFIER, φροντίζει πάντα για τα θέματα υγείας  των ευαίσθητων ατόμων. Βοηθά στη μείωση των εξαιρετικά λεπτών  και αερομεταφερόμενων σωματιδίων ως ρύπων και αλλεργιογόνων, ιδίως γύρης για πάσχοντες από αλλεργίες, που μπορούν να απενεργοποιηθούν. Η εφαρμογή hOn μπορεί να παρακολουθεί την παρουσία εξωτερικής γύρης και να ενημερώνει την συσκευή προκειμένου ενεργοποιείται και να την ελαχιστοποιεί, προς αποφυγή των αλλεργικών συμπτωμάτων.

Ανακάλυψε περισσότερα

ΠΛΥΣΗ

 

Tips και Στατιστικά

"Αξιοποιώ την οικονομία και αποδοτικότητα που μπορούν να μου προσφέρουν οι συσκευές μου?" Η εφαρμογή είναι πάντα εκεί για να βελτιώνει την εμπειρία των πλύσεων σας. Δείτε στατιστικά που βελτιώνουν τις συνήθειες πλύσης και εξοικονόμηση ενέργειας. Σε περίπτωση προβλήματος, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες της εφαρμογής για να επιλύσετε το θέμα, με τον συντομότερο τρόπο.

 

Προγραμματισμένη Συντήρηση

"Έχω την εντύπωση ότι το πλυντήριο μου δεν καθαρίζει τα ρούχα, όπως και στο παρελθόν. Τι μπορώ να κάνω?" Χάρη στις πρόσθετες λειτουργίες της εφαρμογής, μπορείτε να ρυθμίσετε προγραμματισμένες ενημερώσεις συντήρησης και ειδοποιήσεις για τον κύκλο αφαλάτωσης και τον καθαρισμό φίλτρων, προκειμένου να βελτιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα της συσκευής σας και να διατηρήσετε την αξιοπιστία της.

 

Scan to Care

"Θέλω να απαλαχθώ από τις ενοχλητικές ετικέτες των ρούχων μου, χωρίς όμως να χάσω τις οδηγίες σωστής φροντίδας τους." Χάρη στη λειτουργία Scan to Care, μπορείτε πλέον να ξεχάσετε τις ετικέτες των ρούχων! Τραβήξτε απλά μια φωτογραφία τους και δημιουργήστε την ψηφιακή σας γκαρνταρόμπα. Η νέα εφαρμογή hOn θα συλλέξει και θα αποθηκεύσει όλα σας τα ρούχα με τις οδηγίες σωστής φροντίδας, συστήνοντας το καλύτερο πρόγραμμα για να τα πλύνετε.

 
 
 
 

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

 

Φωνητικός Βοηθός

"Μπορώ να χρησιμοποιήσω έξυπνους βοηθούς για να διαχειριστώ τις συσκευές μου?" Χάρη στον Φωνητικό Βοηθό, τώρα μπορείτε να μιλήσετε απευθείας στο φούρνο σας μέσω του Google Home ή της Amazon Alexa και να λάβετε μια επιπλέον υποστήριξη για να ενεργοποιήσετε το φούρνο, να ελέγξετε την κατάστασή του, να ζητήσετε προτάσεις σχετικά με τους τρόπους μαγειρέματος, τη θερμοκρασία, τον καθαρισμό και πολλά άλλα.

 

Νόστιμες και υγιεινές συνταγές

"Ψάχνω κάτι διαφορετικό αλλά υγιεινό για να μαγειρέψω για τους επισκέπτες, τι μπορώ να κάνω;" Λάβετε προτάσεις και αποκλειστικές εξαιρετικά υγιεινές συνταγές μέσω της εφαρμογής, που δημιουργήθηκαν από ειδικούς σεφ ειδικά για το φούρνο σας, με την ευκαιρία να καθοδηγηθείτε σε κάθε βήμα μαγειρέματος. Εγγυημένη έκπληξη!

 

 

ΨΥΞΗ

 

Λίστα Απογραφής

"Τρέχω διαρκώς και δεν μπορώ να διαχειριστώ τις ημερομηνίες λήξης των τροφίμων. Υπάρχει λύση?" Δημιουργήστε την προσωπική σας απογραφή ψυγείου: χρησιμοιποιήστε την εφαρμογή για να συνδέσετε το ψυγείο με το ημερολόγιο και την λίστα για ψώνια, για να έχετε πάντα τον έλεγχο των αποθεμάτων, ημερομηνιών λήξης και αναγκών, περιορίζοντας τις απώλειες.

 

Iced Drink Coach

"Θέλω να παγώσω γρήγορα κρασί για ένα δείπνο της τελευταίας στιγμής! Πώς να το κάνω?" Μπορείτε να ψύξετε τα ποτά σας μέσω της εφαρμογής, χωρίς να σπαταλάτε χρόνο και χρόνο, χάρη στον Iced Drink Coach που ορίζει αυτόματα την ψύξη, ανάλογα με το μέγεθος, συσκευασία και θερμοκρασία των ποτών σας.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

 

"Τελείωσε το απορρυπαντικό. Τα καταστήματα είναι κλειστά. Πως θα πλύνω τα ρούχα μου?" Ανακαλύψτε περισσότερα για την υπηρεσία Dash Replenishment μέσω της Hoover και της Amazon. Μπορείτε να παραγγείλετε μέσω της εφαρμογής.

 

"Το κρασί μου ταιριάζει με κρέας ή ψάρι?" Σαρώστε το κρασί σας, για να μάθετε τα πάντα για αυτό! Μπορείτε επίσης, να αγοράσετε τα αγαπημένα σας κρασιά.