Η HOOVER ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ SYNTHESIS

Η ηλεκτρική σκούπα Synthesis είναι η πιο καινοτόμα, τροχήλατη πολυκυκλωνική σκούπα χωρίς σακούλα σε όλη τη σειρά προϊόντων της Hoover η οποία συνδυάζει καινοτομία, τεχνολογία και αισθητική. 

Η νέα τεχνολογία συμπίεσης σκόνης PACT (Power Active Compaction Technology), κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία από τη Hoover, εξασφαλίζει ότι η επίδοση θα είναι πάντα κορυφαία.

Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, η μειωμένη συχνότητα συντήρησης και τα ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά του κάδου συλλογής σκόνης την καθιστούν μοναδική.

10 λίτρα σκόνης συμπιέζονται σε σακούλα χωρητικότητας μόλις 1 λίτρου.

 

Καινοτομία και τεχνολογία

Η σκούπα Synthesis έχει σχεδιαστεί με καινοτόμες τεχνολογίες κατοχυρωμένες με ευρεσιτεχνία από τη Hoover, με σκοπό να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη αφού εξασφαλίζει ότι θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού και υψηλή ενεργειακή απόδοση. 

 

Έως δέκα λίτρα σκόνη σε σακούλα χωρητικότητας 1 λίτρου* 

PACT

Η τεχνολογία συμπίεσης σκόνης PACTUna είναι μια καινοτόμα τεχνολογία η οποία συμπιέζει τη σκόνη που έχετε συγκεντρώσει καθαρίζοντας το σπίτι σας.  Ο μηχανοκίνητος κεντρικός έλικας κινείται συνεχώς και συμπιέζει τη σκόνη μέσα στο δοχείο το οποίο επεκτείνεται σταδιακά.

*Δοκιμές συμπίεσης που εκτελέστηκαν στα εργαστήρια Hoover με σκόνη που συλλέχθηκε από πραγματικά οικιακά περιβάλλοντα. Η συμπίεση μετρήθηκε με σκόνη που συλλέχθηκε από το μοντέλο Hoover XP71. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το υλικό και το περιβάλλον. 

 

Πολυκυκλωνική τεχνολογία υψηλής απόδοσης

Tecnologia AirvolutionΤεχνολογία Airvolution Η πολυκυκλωνική τεχνολογία Airvolution εξασφαλίζει υψηλή απόδοση στον διαχωρισμό της σκόνης από τον αέρα.   Η ισχυρή φυγόκεντρος δύναμη, η οποία διαχωρίζει ακόμα και τα πιο μικρά σωματίδια σκόνης, εμποδίζει τα φίλτρα από το βουλώσουν και εξασφαλίζει ότι η επίδοση της συσκευής θα είναι πάντα σταθερή. Αυτό συνεπάγεται ότι η ανάγκη συντήρησης του φίλτρου είναι λιγότερο συχνή και ότι χρειάζεται λιγότερος χρόνος για το καθάρισμα! 

 

 

ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟΣ ΚΑΔΟΣ            

Η σκούπα Synthesis διαθέτει έναν αποκλειστικό κάδο συλλογής σκόνης που επεκτείνεται και μπορεί να χωρέσει έως και 10 λίτρα σκόνης.*

*Δοκιμές συμπίεσης που εκτελέστηκαν στα εργαστήρια Hoover με σκόνη που συλλέχθηκε από πραγματικά οικιακά περιβάλλοντα. Η συμπίεση μετρήθηκε με σκόνη που συλλέχθηκε από το μοντέλο Hoover XP71. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το υλικό και το περιβάλλον.

Κορυφαία επίδοση

Οι καινοτόμες τεχνολογίες PACT και Airvolution, συνδυαστικά με την υψηλή αποδοτικότητα του κινητήρα και με τις ειδικές βούρτσες που έχει σχεδιάσει η Hoover, επιτρέπουν στη σκούπα Synthesis να παρέχει κορυφαία επίδοση.

Efficienza energetica eccellente

Εξαιρετική ενεργειακή απόδοση

Η ενεργειακή απόδοση κλάσης A εξασφαλίζει εξαιρετική επίδοση καθαρισμού με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

High performance on hard floors

Υψηλή επίδοση σε σκληρά πατώματα                

Εξαιρετική επίδοση καθαρισμού σε σκληρά πατώματα - αποτελεσματικότητα απορρόφησης 111% . 

Κορυφαία επίδοση φιλτραρίσματος

Ο αέρας που επανεκπέμπεται είναι πάντα καθαρός χάρη στο φίλτρο HEPA που εξασφαλίζει αποτελεσματικότητα φιλτραρίσματος έως και 99,98%.

Super silent

Εξαιρετικά αθόρυβη                      

Η σκούπα Synthesis είναι μια από τις πιο αθόρυβες τροχήλατες ηλεκτρικές σκούπες στην κατηγορία της, με επίπεδο θορύβου που δεν ξεπερνά τα 75 dBA.

Μέγιστη υγιεινή

Η σκούπα Synthesis είναι ιδανική για όσους υποφέρουν από αλλεργίες και δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με σκόνη. 

Καταπολεμά τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων

Τα Ιόντα Αργύρου (Silver Ion) στο θάλαμο συλλογής σκόνης αποτρέπουν την ανάπτυξη βακτηρίων. 
 Επομένως, η σκούπα Synthesis είναι ιδανική για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες και σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν κατοικίδια στο σπίτι. 

Μηδενική επαφή με τη σκόνη 

Ο κάδος συλλογής σκόνης της σκούπας Synthesis της HOOVER έχει μεγάλη χωρητικότητα, αφαιρείται και αδειάζει εύκολα και αποτρέπει οποιαδήποτε επαφή με τη σκόνη.
 Επιπλέον, το πλενόμενο φίλτρο HEPA συγκρατεί ακόμα και τα πιο μικρά σωματίδια σκόνης. 

Μοναδική αισθητική

Η σκούπα Synthesis έχει σχεδιαστεί για να παρέχει κορυφαία επίδοση με απαράμιλλο στυλ - δυναμική και σταθερή, με μοναδικό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. 

Η πρακτική οθόνη LED σας επιτρέπει να ελέγχετε την κατάσταση λειτουργίας της σκούπας Synthesis ανά πάσα ώρα και στιγμή. Οι ειδικές ενδείξεις σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε πάντα τη Synthesis με τον σωστό τρόπο. 

 

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Χάρη στην έξυπνη λαβή με την ενσωματωμένη βούρτσα και τα συμπεριλαμβανόμενα εξαρτήματα μπορείτε να αφαιρέσετε τη σκόνη ακόμα και από τις πιο ευαίσθητες επιφάνειες. 

 

Πέλμα Parquet extra

Το πέλμα Parquet extra με τις μαλακές τρίχες και τους τροχούς με ενίσχυση, εξασφαλίζει τον αποτελεσματικό και σωστό καθαρισμό των επιφανειών, συμπεριλαμβανομένων και των ευαίσθητων πατωμάτων (όπως το παρκέ).

MINI TURBOSPAZZOLA

Βούρτσα mini turbo

Η ειδική βούρτσα mini turbo, κατασκευασμένη ειδικά για τον καθαρισμό των καλυμμάτων, διαθέτει τεχνολογία Ιόντων Αργύρου για την πρόληψη του πολλαπλασιασμού των βακτηρίων. 

Συμπεριλαμβανόμενα εξαρτήματα

Τα πρακτικά πρόσθετα εξαρτήματα της σκούπας Synthesis  μπορούν να αποθηκευτούν στο εσωτερικό της ώστε να είναι πάντα εύκαιρα.