ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ECO

Top performance

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ECO

Μια πλήρης σειρά άκρως αποδοτική και αθόρυβη

Νέο σύστημα αξιολόγησης απόδοσης, από τη Hoover

Η Hoover έχει σχεδιάσει ένα ευρύ φάσμα συσκευών με σακούλα και χωρίς σακούλα για να προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό του σπιτιού. Προκειμένου να σας βοηθήσει να αξιολογήσετε την συσκευή καθαρισμού που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, η Hoover έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει το Σύστημα Απόδοσης Eco, ένα χρήσιμο εικονογραφικό οδηγό που αξιολογεί την απόδοση των προϊόντων και την εξοικονόμηση ενέργειας με στόχο να εντοπίσει τα κύρια χαρακτηριστικά και τις διαφορές μεταξύ των συσκευών, διευκολύνοντας την εμπειρία της επιλογής σας.

Πως λειτουργεί

Το Σύστημα Αξιολόγησης Απόδοσης Hoover Eco, λαμβάνει υπόψη 4 TOP σημαντικά σημεία της λειτουργίας της σκούπας, που περιλαμβάνουν : τις επιδόσεις καθαρισμού, την εξοικονόμηση ενέργειας και το άριστο φιλτράρισμα αέρα:

  • TOP Εξοικονόμηση Ενέργειας σημαίνει ότι η κατανάλωση ενέργειας έχει βελτιστοποιηθεί, έτσι ώστε να παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις καθαρισμού *
  • TOP Απόδοση Καθαρισμού σε σκληρό δάπεδο σημαίνει περισσότερη από 111% συλλογή σκόνης με αρμούς.
  • TOP Απόδοση Καθαρισμού σε χαλί σημαίνει απορρόφηση σκόνης μεγαλύτερη από 91%.
  • TOP Kκαθαρισμός Αέρα σημαίνει απόδοση φιλτραρίσματος σκόνης έως και 99,98%.

*Ο Hoover έχει δείξει ότι ορισμένα μοντέλα χαμηλής ισχύος προσφέρουν τις ίδιες επιδόσεις καθαρισμού, με αντίστοιχα μοντέλα υψηλής ισχύος, αλλά παρέχοντας ταυτόχρονα εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτά τα δεδομένα βασίζονται σε εσωτερικές δοκιμές συλλογής σκόνης σύμφωνα με το πρότυπο EN 60312.

Στη συνέχεια, φαίνονται οι διαθέσιμες κατηγορίες:

Το Σύστημα Απόδοσης Eco περιλαμβάνει όλα τα μοντέλα με τουλάχιστον 3 στοιχεία TOP και βασίζεται σε μια κλιμακούμενη αξιολόγηση (από την καλή έκδοση έως την κορυφαία) όπου το “Eco” αναφέρεται στο συγκεκριμένο ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας που ποικίλλει από το ένα μοντέλο στο άλλο.

Οι ετικέτες Συστήματος Απόδοσης Eco System εμφανίζεται επάνω στα προϊόντα, τις συσκευασίες και υλικά επικοινωνίας για να διευκολύνεται η εμπειρία αγορών σας και να μπορείτε να συγκρίνετε διαφορετικά μοντέλα.

4 TOP Eco +++

Τα προϊόντα με Αξιολόγηση 4 TOP Eco +++ εγγυώνται εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις επιφάνειες, ακόμη και σε χαλιά, με εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας (μέχρι 80% ανάλογα με το μοντέλο). Επιπλέον, χάρη στο εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα φιλτραρίσματος σκόνης, απελευθερώνει καθαρό αέρα.

4 TOP Eco ++

Τα προϊόντα με Αξιολόγηση 4 TOP Eco ++ εγγυώνται άριστες επιδόσεις σε όλες τις επιφάνειες, ακόμη και σε χαλιά, με εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας (μέχρι 70% ανάλογα με το μοντέλο). Επιπλέον, χάρη στο εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα φιλτραρίσματος σκόνης, απελευθερώνει καθαρό αέρα.

4 TOP Eco +

Τα προϊόντα με Αξιολόγηση 4 TOP Eco + εγγυώνται τέλειες επιδόσεις σε όλες τις επιφάνειες, ακόμη και σε χαλιά, με εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας (μέχρι 60% ανάλογα με το μοντέλο). Επιπλέον, χάρη στο εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα φιλτραρίσματος σκόνης, απελευθερώνει καθαρό αέρα

4 TOP Eco

Τα προϊόντα με Αξιολόγηση 4 TOP Eco εγγυώνται τέλειες επιδόσεις σε όλες τις επιφάνειες, ακόμη και σε χαλιά, με εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας (μέχρι 60% ανάλογα με το μοντέλο). Επιπλέον, χάρη στο εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα φιλτραρίσματος σκόνης, απελευθερώνει καθαρό αέρα.

3 TOP Eco +

Τα προϊόντα με Αξιολόγηση 3 TOP Eco+ εγγυώνται άριστες επιδόσεις σε σκληρά δάπεδα και καλή απορρόφηση από χαλιά, με εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας (μέχρι 60% ανάλογα με το μοντέλο). Επιπλέον, χάρη στο εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα φιλτραρίσματος σκόνης, απελευθερώνει καθαρό αέρα.

3 TOP Eco

Τα προϊόντα με Αξιολόγηση 3 TOP Eco εγγυώνται άριστες επιδόσεις σε σκληρά δάπεδα και καλή απορρόφηση από χαλιά, με εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας (μέχρι 50% ανάλογα με το μοντέλο). Επιπλέον, χάρη στο εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα φιλτραρίσματος σκόνης, απελευθερώνει καθαρό αέρα.

Το Σύστημα Απόδοσης Eco της Hoover , συναντά την τέλεια ησυχία!

Το σκούπισμα δεν ήταν ποτέ τόσο ήσυχο: τα προϊόντα Hoover είναι σχεδιασμένα με ακουστική που προσφέρει ήρεμη εμπειρία καθαρισμού, χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις καθαρισμού.

Μερικά decibels μπορούν να κάνουν τη διαφορά μεταξύ ενός εκκωφαντικού και ανεκτού επιπέδου θορύβου. Τώρα, μπορείτε να καθαρίζετε ενώ τα παιδιά κοιμούνται ή ακόμη και τη νύχτα, χωρίς να ενοχλούνται οι γείτονές σας. Το Σύστημα Acoustic Care της Hoover, εγγυάται μέγιστη ησυχία και άνεση την ώρα του σκουπίσματος. Είναι ο τέλειος συνδυασμός κινητήρων υψηλής απόδοσης, πρωτοποριακών υλικών, βελτιστοποιημένης διαδρομής του αέρα και αθόρυβων εξαρτημάτων για να επιτυγχάνεται χαμηλό επίπεδο θορύβου έως και 62 dBA *.

*Ανάλογα το μοντέλο.

TOP Performance