ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η υπηρεσία Τεχνικής Υποστήριξης της Hoover διαθέτει ένα αποτελεσματικό, εκτεταμένο δίκτυο που περιλαμβάνει πάνω από 150 εξουσιοδοτημένα Κέντρα Εξυπηρέτησης διάσπαρτα σε όλη τη χώρα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ένα άρτια εξειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει λύσεις υψηλής ποιότητας. 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή βοήθεια η Hoover διαθέτει ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών σκοπός του οποίου είναι να παρέχει στήριξη σε περίπτωση δυσλειτουργίας της συσκευής σας ή σε περίπτωση που η συσκευή σας χρειάζεται συντήρηση. 

Για να ζητήσετε υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, καλέστε τον παρακάτω αριθμό από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδα:

801.11.50.50.50

Η χρέωση κλήσης ισοδυναμεί με κανονική χρέωση αστικής κλήσης. Οι χρεώσεις για κλήσεις από κινητά τηλέφωνα εξαρτώνται από τον πάροχό σας.

Πριν καλέσετε βεβαιωθείτε ότι έχετε τον 16ψηφιο σειριακό αριθμό και την ημερομηνία αγοράς. 

Που θα βρείτε τον σειριακό αριθμό

Μήπως χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή Hoover που αγοράσατε ή για να την συντηρήσετε;  Επικοινωνήστε με την online υπηρεσία Τεχνικής Υποστήριξης και θα σας παρέχουμε τη βοήθεια που χρειάζεστε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ ONLINE
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 801.11.50.50.50

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο οδηγιών κάθε συσκευής σε μορφή pdf εύκολα και γρήγορα απευθείας από τον ιστότοπο - απλά επιλέξτε τη σειρά του προϊόντος, το όνομα ή τον κωδικό της συσκευής.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ

Βρείτε το Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης που εξυπηρετεί την περιοχή σας.  θα επωφεληθείτε από τη βοήθεια εξειδικευμένων μηχανικών οι οποίοι ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες και τα νέα προϊόντα.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Η Hoover διαθέτει μια ευρεία γκάμα πρόσθετων εξαρτημάτων και ανταλλακτικών για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε με ένα εξουσιοδοτημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης και βρείτε αυτά που είναι συμβατά με τη συσκευή σας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΈΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ